Ikoni Referenssit

Uudelleensijoitusvalmennus

Muutosturvalaki edellyttää, että yritysten, jotka työllistävät yli 30 henkeä ja jotka joutuvat irtisanomaan työntekijöitä tuotannollisista tai taloudellisista syistä, on kustannettava irtisanotuille työntekijöille työllistymistä edistävä valmennus. Tämä koskee niitä työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet yrityksessä vähintään viisi vuotta, ja valmennuksen arvon on vastattava työntekijän yhden kuukauden palkkaa. Muutosturvan tavoitteena on lieventää irtisanomisten vaikutuksia ja helpottaa työntekijöiden uudelleen työllistymistä.

Uudelleenjärjestelyt ovat yritykselle paitsi ikäviä myös työllistäviä. Henkilöstöliigan uudelleensijoitusohjaus tarjoaa joustavan ja räätälöidyn sekä helpon tavan valmennusvelvoitteen täyttämiseen. Näin yritys voi keskittyä oman osaamisalueensa tehtäviin Henkilöstöliigan hoitaessa muutosturvaan ja siihen liittyvän valmennuksen ammattitaidolla.

Valmennuksen sisältö on räätälöitävissä ja valmennusta voidaan järjestää sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena. Tarjoamme uudelleensijoitusohjauspalvelua, jossa valmennusprosessin alussa irtisanottuja henkilöitä tuetaan muutostilanteen käsittelyssä. Osallistujille tarjotaan lisäksi kattavasti tietoa paikallisista työmarkkinoista, eri alojen työllisyystilanteesta sekä eri hakukanavista ja työpaikoista. Valmennuksemme on konkreettinen, jolla tähdätään nopeaan työstä työhön siirtymiseen.

Voit jättää muutosturvalain valmennusvelvoitteen käytännöntoteuttamisen ammattilaisille. Meillä on ajantasaista tietoa työmarkkinoista, eri alojen työllisyystilanteesta sekä eri hakukanavista, työnhausta ja työpaikoista. Meillä on vahva tietämys valmennuksen edellyttämistä lain vaatimuksista ja kokemusta valmennuksista sekä niiden tehokkuuden varmistamisesta.

Ikoni Palvelumme 200x200 B

Henkilöstöratkaisut yhteydenoton päässä

Kaipaako yrityksesi lisävahvistusta, tai haluatko kuulla lisää henkilöstöpalveluistamme?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.