Referenssit

Lue alta esimerkkejä Henkilöstöliigan ja yritysasiakkaidemme yhteistyöstä:

ArcDia Logo Verkkosivu

ArcDia International Oy Ltd

ArcDia International Oy Ltd on infektiotautien nopeaan ja automatisoituun diagnostiikkaan erikoistunut suomalainen yritys. Yritys keskittyy eritoten hengitystieinfektioiden diagnostiikkaan, mikä lisäsi vuoden 2019 koronaviruksen myötä yrityksen tuotteiden ja asiantuntijuuden kysyntää rutkasti. Tuolloin käännyimme Henkilöstöliigan puoleen, sillä meillä ei talon sisäisesti olisi töiden lomassa riittänyt aikaa ja resursseja laadukkaaseen rekrytointiprosessiin.

Meillä työskentelee moninainen asiantuntijoiden joukko, ja Henkilöstöliigan avulla rekrytoimme kaksi tuotantoteknikkoa lisää. Henkilöstöliigaan päädyimme tuttavan suosittelun kautta, ja yhteistyö on ollut suositusten mukaisia. Henkilöstöliigalla oli kautta linjan aktiivinen ote; yhteyshenkilömme oli todella ammattitaitoinen ja piti säännöllisesti rekrytointiprosessin edetessä yhteyttä meihin – unohtamatta jälkihoitoa. Ilman muuta voisin hyödyntää Henkilöstöliigan palveluja myös jatkossa!

 

- Niko Meltola  |  Tuotantojohtaja  | ArcDia International Oy Ltd

 

Jalostaja Pallo

Oy Lunden Jalostaja Ab

Jalostajan Turun tehtailla valmistetaan ja pakataan suomalaisten tuntemia elintarvikkeita kahdessa vuorossa ympäri vuoden. Työssä korostuvat ryhmäkokoonpanojen yhteistyöhenki, nopeus ja tarkkuus. Tarvitsemmekin reipasasenteisia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä tuotantolinjoillemme.

Olemme kääntyneet Henkilöstöliigan puoleen, kun tarvitsemme vuokratyövoimaa yllättäviä tilanteita paikkaamaan tai kesäsesongin työntekijävajetta täydentämään. Työllistämme kesäsesonkina parhaimmillaan kymmeniä vuokratyöläisiä. Olemme löytäneet Henkilöstöliigasta kumppanin näitä, välillä kiireellisiäkin, tilanteita hoitamaan. Tuloksellinen yhteistyömme on jatkunut jo usean vuoden ajan – voimme aina turvautua Henkilöstöliigaan lisätyövoiman rekrytoinnin asioissa.

 

- Mika Koskela  |  Tuotanto- ja kehityspäällikkö  |  Oy Lunden Ab Jalostaja
Laine&Nummisto Logo Verkkosivu

Laine & Nummisto Oy

”Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy on vuonna 2007 perustettu kiinteistöhuoltoalan yritys, jonka asiakkaisiin kuuluu isoja asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöjä ja liiketiloja, ja teemme mm. sähkö- ja LVI-palveluja sekä siivous‑, korjaus- ja remonttipalveluja.

Olen itse toiminut kiinteistöhuoltoalalla yrittäjänä pitkään ja tunnen alan kovan kilpailun hyvin. Pyrimmekin jatkuvasti kehittämään toimintojamme esimerkiksi sähköisten työkalujen kautta mutta myös siten, että rekrytointikriteerimme on asetettu korkealle. Tässä olemme voineet luottaa Liigan kykyyn löytää oikeanlaiset osaajat kuhunkin tehtäväämme.

Yhteyshenkilömme Henkilöstöliigassa on onnistunut saamaan tarkan kuvan yrityksestämme, minusta omistajana sekä siitä, millaisia työntekijöitä haemme.”

 

- Tomi Nummisto | Toimitusjohtaja | Laine & Nummisto Oy

 

Pallo

3PLogistiikka

”Me 3PL:ssä luotamme Henkilöstöliigalta saamaamme palveluun – olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään ja meidän ei tarvitse huolehtia tai pohtia, löytävätkö he meille tarvitsemamme työntekijät.

Henkilöstöliiga ymmärtää myös hienosti liiketoimintaamme liittyvän syklisyyden ja ovat sen pohjalta rakentaneet resursointipalvelunsa vastaamaan juuri meidän tarpeitamme vastaaviksi niin laadullisesti kuin määrällisesti.”

 

- Janne Laine  |  Partneri | 3PLogistiikka Turku Oy

 

kitola-referenssi

Veljekset Kitola Oy

Veljekset Kitola Oy on Varsinais-Suomessa toimiva perheyritys ja vihannestukku. Toimimme jo kolmannessa sukupolvessa ja isosta perunapakkaamosta on kehkeytynyt perunan ja kasvisten pakkaukseen ja tukkukauppaan erikoistunut alan toimija, jossa toimintaa kehitetään ja jalostetaan jatkuvasti.

Työntekijöiltämme toivomme ennen muuta oikeanlaista asennetta työtä kohtaan sekä sitä, että he sopivat meidän työporukkaamme. Henkilöstöliigan kanssa yhteistyö on kumppanuutta, jossa toimintamme ja tarpeemme tunnetaan hyvin. Henkilöstöliiga osaa varautua jo etukäteen tuleviin tarpeisiimme, ja saamme hyviä ehdokkaita usein jo ennen kuin tarve on yltynyt kovaksi – ja tarve tuleekin usein yhtäkkiä ja arvaamatta. Tämä tuo omaan, kiireiseen arkeen helpotusta.

 

- Ville Kitola  |  Toimitusjohtaja  | Veljekset Kitola Oy

 

Polygon Logo Verkkosivu

Polygon Finland Oy

”Polygon Finland Oy on Euroopan markkinajohtaja kiinteistövahinkojen hallinnassa. Työskentelemme pääsääntöisesti talo- ja vakuutusyhtiöiden kiinteistövahinkojen parissa, kuten vesi‑, palo‑, öljy ja myrskyvahinkojen korjaustöissä.

Vahinko ei tule kello kaulassa, joten luotettavat yhteistyökumppanit vahvistavat nopean reagointimme vahingon sattuessa. Joskus useita vahinkoja tapahtuu samalla hetkellä, jolloin resurssejamme tarvitaan useassa paikassa. Tästä syystä tarvitsemmekin tekijöitä, jotka ovat todellisia moniosaajia: rakennus- ja korjaustöiden hallinnan sekä itsenäisen työskentelytavan lisäksi tekijöillä pitää olla aitoa asiakaspalveluhenkeä, sillä toisinaan tilanteet ovat asiakkaille vaikeita ja ikäviä kohdata.

Henkilöstöliiga ymmärtää tarpeemme, alan hektisyyden ja työntekijöiden resursoinnin haasteet. Yhteistyömme Henkilöstöliigan kanssa on ollut sujuvaa ja olemme tehneet todella onnistuneita rekrytointeja Henkilöstöliigan kautta!”

 

- Petri Haaparanta |  Palvelupäällikkö, Tampere/Mänttä  |  Polygon Finland Oy
Sauvon Säilyke Logo Verkkosivu

Sauvon Säilyke Oy

On helppo ymmärtää, miksi vuokratyövoima on Sauvon Säilykkeelle elinehto. Sato on säilöttävä silloin, kun se valmistuu. Työmäärä vaihtelee valtavasti jopa päivittäin.

Henkilöstöliigasta saamme apua heti. Joskus soitamme vasta torstaina ja kerromme, että maanantaiksi tarvitaan reilusti lisävoimaa. Aina on saatu!

Henkilöstöliiga toimittaa meille osaavaa väkeä. Hygieniapassin tietenkin vaadimme, mutta muuten riittää reipas asenne. Homma on pääsääntöisesti vihannessadon esikäsittelyä ja jalostusta tuotannossa: lajittelua, pilkkomista, pakkaamista, etiketöintiä, trukkihommia yms.

Olemme käyttäneet Henkilöstöliigaa jo kymmenisen vuotta. Se on sopivan kokoinen yrittäjävetoinen ­firma. Parasta siinä on joustavuus. Saamme oikean määrän osaajia oikeaan aikaan.

 

- Tom Sauren  |  Toimitusjohtaja  |  Sauvon Säilyke Oy
Martinex Logo Verkkosivu

Martinex Oy

Martinexin toiminnalle ovat tyypillisiä rajut kausivaihtelut. Kevät, kesä ja tietysti joulua edeltävä aika ovat meille kiireisiä. Toimintamme on myös aika työvaltaista, joten työvoiman tarpeessa on suuria vaihteluita. Ilman vuokratyövoimaa emme yksinkertaisesti selviäisi. Onneksi löysimme jo vuosia sitten erinomaisen kumppanin.

Aloitimme yhteistyön Henkilöstöliigan kanssa noin 10 vuotta sitten. Yhteistyö on sujunut ja luottamus on vahva. On hienoa, että Henkilöstöliiga kuuntelee toiveitamme ja tekee perusteelliset esikartoitukset. Saamme heiltä juuri oikeanlaisia osaajia: varastopakkaajia, kerääjiä, myyntisihteereitä… Ilmeisesti olemme olleet myös hyvä työnantaja, sillä moni tulee meille yhä uudelleen ja siirtyypä joku aina silloin tällöin meidän palvelukseemmekin.

 

- Riia Sandström  |  Toimitusjohtaja  | Martinex Oy

 

Haluatko liittyä tyytyväisten yritysasiakkaidemme joukkoon?

 

Meistä paras henkilöstöpalvelu perustuu aina henkilökohtaiseen palveluun ja vahvaan toimialaosaamiseen. Teemme huolellista taustatyötä löytääksemme juuri tarvettasi vastaavat työntekijät.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Käydään yhdessä läpi yrityksesi tämän hetkinen sekä tulevaisuuden työvoimantarve. Henkilöstöpalveluyrityksissä on eroja!