Avoin työpaikka

Vuokraamotyöntekijä talvikaudeksi Leville

Haemme talvikaudeksi Leville vuokraamotyöntekijää asiakkaallemme.

Tässä työssä päivät kuluvat vaihtelevien tehtävien parissa Levi Pro Shopissa. Päiväsi koostuu mm. varusteiden esille laitosta, kelkkojen valmistelusta päivää varten, asiakaspalvelusta, kelkkojen vuokraamisesta ja pukujen puhdistuksesta sekä mahdollisesti osallistumisesta safareihin. Työtä tehdään porukassa työkavereiden kanssa. Kyseessä on kokoaikatyö ja työajat sijoittuvat joustavasti klo 9-17 väliselle ajalle. Työtä tehdään niin arkena kuin viikonloppuna. Työt alkavat joulukuun aikana ja jatkuvat huhtikuun puoleenväliin. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta moottorikelkoista ja/tai vastaavasta vuokraamotyöstä. Oleellista on myös työtä pelkäämätön asenne sekä hyvä asiakaspalveluhenki. Työ vaatii perushyvää fyysistä kuntoa ja B-ajokortti on pakollinen. Lisäksi odotamme erinomaista englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme mukavan monipuolisen kausityön hienossa ympäristössä. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi asiakasyrityksen henkilökuntaetuja. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, puh. 040 580 2868, sähköposti niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Kittilä, Lappi
Työ alkaa: Joulukuun aikana
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 3 – 6 kk
Palkkaus: Tuntipalkka sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 19.7.2024
Ilmoitus jätetty: 5.7.2024
Ilmoitusnumero: 20530874