Avoin työpaikka

Viherrakentaja

Etsimme viherrakentajaa asiakkaallemme Tampereen ja naapurikuntien alueelle kesän ajaksi!

 

Työn kuvaus

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kasvien ja nurmikon istutusta, kuori- ja koristekatteiden asennuksia, pohjatöitä, kiveysten tekoa sekä erilaisia hoito ja kunnossapitotöitä. Työtä tehdään yleensä työparin kanssa ja töitä tehdään Ma – Pe välillä 40h/vko. Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät kesän loppuun saakka. 

Odotamme

Alaan soveltuvaa koulutusta esim viheraluerakentaja tai puutarhuri, koulutus ei ole pakollinen jos ennestään alan työkokemusta. Aikaisempi kokemus kiviasennuksien tekemisestä katsotaan eduksi ja odotamme pihasuunnitelmien lukutaitoa. Työkielenä on Suomi. 

Tarjoamme

Tarjoamme fyysisen ja liikunnallisen työn, jossa ei ole puutetta raittiista ulkoilmasta. Asiakasyritys on vakiintunut viherrakentamisalan tekijä. Halutessasi voit päästä tekemään alan töitä hyvin monipuolisesti ja kehittämään omaa osaamistasi. Palkkaus sovitaan aikaisemman osaamisen mukaan.

Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Pirkanmaa
Työ alkaa: Kesäkuun aikana
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 1 – 3 kk
Palkkaus: Viher- ja ympäristörakentamisalan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 31.5.2024
Ilmoitus jätetty: 24.5.2024
Ilmoitusnumero: 19456386