Avoin työpaikka

Verhoilija

Etsimme Raumalle ompelutaitoista VERHOILIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Tehtävästä:

Haemme kokenutta verhoilutaitoista ompelijaa asiakasyrityksessä toteutettavien ja yrityksen asiakkaille räätälöityjen tuotteiden suunnitteluun, ompeluun ja verhoiluun.

Tässä tehtävässä tehtävässä olet osa muuta tuotannon tiimiä. Tehokkuus, tarkkuus ja innovointi ovat keskiössä tässä tehtävässä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joko soveltuvaa alan koulutusta tai monipuolista tekstiilialalta hankittua työkokemusta. Omaat myös hyvät yhteistyötaidot, ripeän ja huolellisen otteen työhön, kyvyn omaksua uutta ja tehdä työtä itsenäisesti. Arvostamme lisäksi mahdollisuuttasi työskennellä myös suomen kielellä.

Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo 8–16 välille. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa tekstiilialan osaamistasi lämminhenkisessä ja laadukkaassa työyhteisössä. Palkkauksesi määritellään Tekstiili- ja Muotialan työehtosopimuksen mukaan, jossa huomioidaan aiempi kokemus ja myös osaaminen. Työsuhteesi solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa ja myöhemmin sinulla on halutessasi mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille. 

Haku:

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätäthän hakemuksesi meille 21.07.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit halutessasi tiedustella sähköpostilla, vesa.suominen@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen. 

Tunnemme työt ja tekijät!

Yhteyshenkilö: Vesa Suominen, puh. 040 3075011, sähköposti vesa.suominen@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Satakunta, Rauma, Satakunta
Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus:
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 21.7.2024
Ilmoitus jätetty: 8.7.2024
Ilmoitusnumero: 20597508