Työntömastotrukinkuljettaja, Turku

Asiakkaamme etsii työntömastotrukinajotaitoista varastotyöntekijää!

Asiakkaamme on elintarvikealan perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia tuotteita niin kuluttajille, tukuille, vähittäiskaupoille kuin leipomo- ja horeca-alan ammattilaisillekin kotimaahan ja vientiin. Yritys välittää lisäksi laajan valikoiman erilaisia leivonnan raaka-aineita ja puolivalmisteita.

Työn kuvaus:

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia elintarviketeollisuuden varastopuolen tehtäviä, kuten tavaran vastaanottoa, lastausta, keräilyä ja lähettämistä. Töitä tehdään sekä käsin että työntömastotrukkia käyttäen. Varastohallintajärjestelmänä yrityksessä on käytössään Microsoft Dynamics NAV. 

Työ alkaa marraskuussa ja kestää ensi vuoden alkupuoliskolle, jatkuu mahdollisesti myös tästä eteenpäin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin pääsee helposti myös julkista liikennettä käyttäen. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Tarjoamme:

Valituille henkilöille tarjoamme kokopäivätyön monipuolisten varastopuolen työtehtävien parissa arvostetussa elintarvikealan perheyrityksessä. Saat työtehtäviin ja varastojärjestelmän käyttöön myös kattavan perehdytyksen! Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme trukinajotaitoa ja jonkin verran kokemusta erilaisista varastopuolen tehtävistä. Työssä käytetään lavansiirtovaunua sekä työntömastotrukkia, näiden käytöstä tulisikin olla aiempaa taustaa. Työssä käytetään Microsoft Dynamics NAV ‑järjestelmää, joten toivomme kokemusta tämän järjestelmän käytöstä tai kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti. Töitä tehdään ripeällä tahdilla, joten odotamme hakijoilta tarkkaa mutta tehokasta työotetta. Työssä tarvitaan myös huolellisuutta, omatoimisuutta ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Henkilöstöliiga:

Yli 17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimistotyön ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, ark. klo 816 p. 0207 129 607, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian!
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 1 3 kk
Palkkaus: Elintarvikealan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 5.12.2023
Ilmoitus jätetty: 28.11.2023
Ilmoitusnumero: 14518758