Avoin työpaikka

Työnjohtaja

Etsimme nyt asiakasyritykseemme SÄHKÖASENNUKSEN TYÖNJOHTAJAA Varsinais-Suomen alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työpiste sijaitsee Turussa.

Asiakasyrityksessämme yhdistyvät rautainen asiantuntemus ja kokonaisvaltaiset talotekniikkapalvelut. Yrityksen peruspilareina toimivat pitkä kokemus ja mutkaton asiakkuuksiin paneutuva palvelu. Yrityksen vahvuuksia on myös asiakaskentän laaja-alainen tunteminen. Yritys toimii tällä hetkellä aktiivisesi Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa sijaitsevien kiinteistöomistajien ja kiinteistöistä vastaavien tahojen kanssa. Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on olla energiatehokkuuteen ja sisäilmaolosuhteisiin keskittyvä valtakunnallinen asiantuntijayritys.

Työtehtävä:

Kiinteistötekniikkaan liittyvien sähköasennuspuolen kokonaisvaltaisten työprojektien johtaminen ja sähköasentajien työnjohtaminen eri kohteissa Varsinais-Suomen alueella. Työn ja vaadittavien työskentelytapojen ohjeistaminen ja valvominen. Tehtävässä vastaat myös mahdollisten tarviketilausten teosta ja tarvittavilta osin ennakoit tulevia resurssointeja. Toimit myös osaltasi työmaiden työvaiheiden koordinointivastuussa. Tärkeänä roolina on varmistaa, että työmaan aikataululliset, taloudelliset ja laadulliset tavoitteet toteutuvat.

Odotamme: 

Edellytämme aiempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta ja kyseiseen tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Toivomme myös näyttöä resurssoinnista sekä riittävää suomen kielen taitoa. Toivomme myös, että pystyt aloittamaan työssä viimeistään elokuun aikana.

Toivomme lisäksi: 

Olet luonteeltasi avoin, palveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on luontainen kyky ennakoida asioita ja olet suunnitelmallinen ja johdonmukainen työskentelytavoiltasi. Kunnioitat työtovereitasi ja työkalupakistasi löytyy tarvittaessa myös ripaus huumorintajua. 

Tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävänkuvan. Kasvavan, vakaavaraisen ja eteenpäin menevän organisaation, jossa arvostetaan osaavia tekijöitä. Tämä kaikki näkyy myös kilpailukykyisenä palkkauksena.

Haku:

Mikäli edellä esitetystä löytyi useampia kohtia, jotka voisivat osua Sinuun, odotamme hakemustasi viipymättä. Hakemukseesi voit myös mainita, millä korvauksella olisit valmis myymään osaamistasi. Hakuaika tehtävään on 28.07.2024 saakka.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella HR-asiantuntija Jenni Söderholmilta 040 164 6837 tai jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga: 

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen. 

Tunnemme työt ja tekijät!

 

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, puh. 040 164 6837, sähköposti vesa.suominen@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Varsinais-Suomi, Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa:
Työaika: Kokoaikainen /
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus:
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 28.7.2024
Ilmoitus jätetty: 15.7.2024
Ilmoitusnumero: 20761426