Avoin työpaikka

Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää elintarvikealalle!

Roberts on yli satavuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkä ja menestyksekäs historia elintarvikealalla. Yritys valmistaa laadukkaista raaka-aineista muuan muassa terveellisiä ja tunnettuja Berrie-tuotteita, hilloja ja marmeladeja. Kaikki Robertsin tuotteet valmistetaan Turussa, laatusertifioidulla tehtaalla. Yritys välittää lisäksi laajan valikoiman erilaisia leivonnan raaka-aineita ja puolivalmisteita.

Työn kuvaus:

Tuotantotyöntekijänä työhösi kuuluu pääasiassa pakkauskoneen käyttöä ja linjatyötä. Työhön kuuluu myös muita tuotannon valmistelevia tehtäviä kuten elintarvikkeiden pakkausta sekä raaka-aineiden nostelua, siirtämistä ja purkamista. Työtehtävät ovat osaltaan fyysisiä ja vaativat hyvää peruskuntoa. Työpaikka sijaitsee Turussa ja paikalle pääsee hyvin julkisella liikenteellä.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 6.00 – 20.00 välillä. Aloitus on mahdollisimman pian ja maaliskuun aikana. Työn kesto on pidempiaikainen ja toivommekin mahdollisimman pitkää sitoutumista. 

Odotamme:

Sinulla voi olla jo kokemusta vastaavista elintarviketuotannon tehtävistä, erityisesti aiemmasta pakkauskoneella työskentelystä on etua. Arvostamme myös omatoimisuutta, reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa hygieniapassia tai mahdollisuutta hankkia se pian.

Tarjoamme:

Tarjolla on pidempiaikainen, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ. Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. 

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. 

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi, 0207 129 607 (Arkisin klo 8-16)
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Elintarvikealan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 13.3.2024
Ilmoitus jätetty: 28.2.2024
Ilmoitusnumero: 16455841