Avoin työpaikka

Tekninen myyjä

Kone Jare Oy aloitti toimintansa keskusvoitelujärjestelmien asennuksilla jo lähes 20 vuotta sitten. Asiakkaiden kasvavien tarpeiden siivittämänä yrityksen tuotevalikoima on laajentunut merkittävästi vuosien varrella. Nykyisin Kone Jare toimii maahantuojana useille edustamilleen merkeille, ja asentaa sekä huoltaa raskaan kaluston sammutusjärjestelmät, ohjaamon suodatusjärjestelmät sekä lämmittimet. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Iissä ja Pirkkalassa. 

Etsimme nyt Kone Jarelle vakituiseen työsuhteeseen Iihin teknistä myyjää!

Työn kuvaan kuuluu ennen kaikkea uusasiakashankintaa sekä asiakassuhteiden ylläpitoa. Puhelimessa puhuminen, asiakkaiden luona käynnit sekä messupäivät ovat siis tässä työssä perusarkea. Lisäksi tehtäviin kuuluu potentiaalisten asiakkaiden kartoitusta sekä muita taustatöitä. Toimialojen osalta vastuualueena on teollisuus ja kierrätystalous. Kenttätyön osalta alueena on koko Suomi ja toimistopäivinä työskentelet Kone Jaren uusissa toimitiloissa Iissä. Työssä liikkumista varten saat käyttöösi yrityksen auton. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan Kone Jaren kanssa.

Odotamme:

  • Muutaman vuoden työkokemusta myyntityöstä (sekä puhelimitse että kasvotusten)
  • Teknisen alan tai myynnin koulutusta
  • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan tekniikkaan ja raskaisiin koneisiin liittyvä harrastuneisuus sekä englannin ja ruotsin kielen taito.

Tarjoamme:

  • Monipuolisen työn, jossa pääset matkustamaan ympäri Suomea
  • Kiinteän kuukausipalkan sekä tulokseen perustuvan bonuksen
  • Puhelinedun
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä toimintatapoihin
  • Tiiviin työporukan, jossa on vahva tekemisen meininki

Hakuprosessi:

Hakuaika päättyy 05.07. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Aikataulusyistä pyydämme kaikki yhteydenotot Henkilöstöliigalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, 040 160 1902, juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi

Huomaathan: Tämä on suorarekrytointi, jossa rekrytointia hallinnoi Henkilöstöliiga, mutta työsopimus solmitaan suoraan rekrytoivan yrityksen kanssa.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Juho Kuusijärvi, puh. 040 160 1902, sähköposti juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Ii, Pohjois-Pohjanmaa
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Kuukausipalkka + provisio/bonus
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 19.7.2024
Ilmoitus jätetty: 12.7.2024
Ilmoitusnumero: 20719810