Avoin työpaikka

Tarjoilija talvikaudeksi Leville

Haemme talvikaudeksi tarjoilijaa Leville asiakkaallemme! 

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tarjoilu ja blokkaaminen vohvelikahvilassa. Työvuorot ajoittuvat päivävuoroihin. Työt alkavat joulukuun aikana ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Töitä tehdään niin arkena kuin viikonloppuina. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä ja hyvää iloista asiakaspalveluintoa. Työkielenä toimii suomi, jonka lisäksi tarvitaan englannin kielen taitoa. Hygieniapassi ja anniskelupassi vaaditaan.

Tarjoamme mukavan kausityön hienoissa Lapin maisemissa. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi asiakasyrityksen henkilökuntaetuja. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, puh. 040 580 2868, sähköposti niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Lappi, Kittilä, Lappi
Työ alkaa: Tammikuussa
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 3 – 6 kk
Palkkaus: 12,50-15,50€/h
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 19.7.2024
Ilmoitus jätetty: 5.7.2024
Ilmoitusnumero: 20530941