Tarjoilija talvikaudeksi Leville, Keski-Suomi, Lappi, Kittilä, Pirkanmaa

Haemme talvikaudeksi tarjoilijaa Leville asiakkaallemme! 

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tarjoilu ja blokkaaminen vohvelikahvilassa. Työvuorot ajoittuvat päivävuoroihin. Työt alkavat tammikuun lopussa ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Töitä tehdään niin arkena kuin viikonloppuina. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä ja hyvää iloista asiakaspalveluintoa. Työkielenä toimii suomi, jonka lisäksi tarvitaan englannin kielen taitoa. Hygieniapassi ja anniskelupassi vaaditaan.

Tarjoamme mukavan kausityön hienoissa Lapin maisemissa. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi asiakasyrityksen henkilökuntaetuja. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.


Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Keski-Suomi, Lappi, Kittilä, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Lappi, Pirkanmaa
Työ alkaa: Tammikuussa
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 3 6 kk
Palkkaus: 12,5015,50€/h
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 8.12.2023
Ilmoitus jätetty: 1.12.2023
Ilmoitusnumero: 14562446