Tarjoilija, Keski-Suomi, Enontekiö, Pirkanmaa

Haemme tarjoilijaa Kilpisjärvelle asiakkaallemme! 

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tarjoilu ja blokkaaminen a la carte ravintolassa. Työtä tehdään pääasiassa klo 1220 joissakin tapauksissa 1222. Työt alkavat Joulukuussa tai sopimuksen mukaan ja jatkuvat syksyyn 2024 tai mahdollisesti vakituisesti. Töitä tehdään niin arkena kuin viikonloppuina. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta hygieniapassia ja anniskelupassia. Aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, jos on asenne kohdallaan. Työssä pärjää sujuvalla Suomen osaamisella tai englannin kielen osaamisella, Norjan ja Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mukavan työn hienoissa Lapin maisemissa. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi asiakasyrityksen henkilökuntaetuja. Tarvittaessa työntekijälle järjestetään edulliseen hintaan majoitus työpaikan läheltä. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.


Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Keski-Suomi, Enontekiö, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Lappi, Pirkanmaa
Työ alkaa: Joulukuussa
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 6 12 kk
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 8.12.2023
Ilmoitus jätetty: 1.12.2023
Ilmoitusnumero: 14562449