Avoin työpaikka

Sorvaaja

Etsimme asiakkaallemme sorvaajaa Nokialle!

 

Työn kuvaus

Tarjolla vakituinen sorvaajan työ Okuman pystykaraisella sorvilla. Työtehtäviisi kuuluvat pääosin pienten sarjojen ja yksittäisien kappaleiden tekeminen, kappaleiden koot vaihtelevat, mutta yleisin kappale halkaisija on 300mm. Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja töitä tehdään päivävuorossa. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Odotamme sinulta

Kokemusta Okuman käytöstä ja kykyä tehdä itsenäisesti ohjelmat ja tarvittavat muokkaukset, jos muuten sorvaajan tehtävät tuttuja ja motivaatiota oppia homma, on mahdollista saada tehtävään perehdytys. Työkielenä on Suomi.

Tarjoamme

Vakituisen työpaikan alalla paikkansa vakiinnuttaneesta yrityksestä. Palkkauksen osaamisen mukaan ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Nokia, Pirkanmaa
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 31.5.2024
Ilmoitus jätetty: 17.5.2024
Ilmoitusnumero: 19237395