Avoin työpaikka

Siivooja

Haemme Enontekiölle Siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu siivoojan tehtävät hotellilla. Työtä tehdään pääasiassa klo 09-16.30 aikana, mutta kiireisimpänä aikana tehdään iltavuoroa, josta työaika päättyy viimeistään klo 22. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta ahkeraa työ-otetta, joustavuutta, sekä luotettavuutta ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Työkielenä on suomi. 

Tarjoamme mukavan työn hienoissa Lapin maisemissa. Asiakas auttaa parhaansa mukaan asunnon saamisessa. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
Työpaikan osoite: Enontekiö, Lappi
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 28.6.2024
Ilmoitus jätetty: 20.6.2024
Ilmoitusnumero: 20183810