Avoin työpaikka

Salityöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Salityöntekijää Ala-Carte ravintolaan! 

Työn kuvaus:

Työtehtäviin kuuluu perinteisiä tarjoilijan tehtäviä mm. Salin ylläpito, tarjoilu, tilojen valmistelu iltaa varten ja satunnaisia keittiön aputöitä halutessaan. Töitä tehdään Ma – La ja sunnuntait ja maanantait vapaata, poikkeuksena erikoispyhät. Työt alkavat viimeistään joulukuussa ja kestävät sesongin ajan, pieni mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

 

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen sesonki työn lapin maisemissa laadukkaassa ja arvostetussa ravintolassa. Alustavasti palkka tulee olemaan 16e-18e välillä, mutta sovitaan tapaus kohtaisesti tekijän osaamisen mukaan. Mahdollisuus majoitukseen, jossa huone jaetaan toisen kanssa 200e/kk. Myöskin palkan mukaan tulee erilaisia etuja. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-yhteyshenkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Odotamme:

Vankkaa kokemusta tarjoilijan töistä jo muutamalta vuodelta ja kokemusta erilaisista viineistä, sekä niiden tuntemusta. Pitää pystyä työskentelemään paineen alla ja kovien standardien mukaan. Suomen ja Englannin kielen taidot oltava vahvoja, muu kieli osaaminen katsotaan eduksesi. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä yhteystietosi parissa minuutissa järjestelmämme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, puh. 040 580 2868, sähköposti niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Kolari, Lappi
Työ alkaa: Heti sopivan tekijän löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen / 2-vuorotyö
Työn kesto: 6 – 12 kk
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 19.7.2024
Ilmoitus jätetty: 28.6.2024
Ilmoitusnumero: 20359932