Avoin työpaikka

Sähköasentajia

Etsimme nyt asiakasyritykseemme SÄHKÖASENTAJIA Turun alueella sijaitseviin työkohteisiin.

Asiakasyrityksessämme yhdistyvät rautainen asiantuntemus ja kokonaisvaltaiset talotekniikkapalvelut. Yrityksen peruspilareina toimivat pitkä kokemus ja mutkaton asiakkuuksiin paneutuva palvelu. Yrityksen vahvuuksia on myös asiakaskentän laaja-alainen tunteminen. Yritys toimii tällä hetkellä aktiivisesi Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa sijaitsevien kiinteistöomistajien ja kiinteistöistä vastaavien eri tahojen kanssa. Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on myös olla energiatehokkuuteen ja sisäilmaolosuhteisiin keskittyvä valtakunnallinen asiantuntijayritys.

Tehtävästä:

Erilaiset sähköasennustyöt nimetyssä asiakkuustiimissä ja pääasialliset tehtävät liittyvät kiinteistöissä suoritettaviin vikakorjauksiin tai ennakkoon tehtäviin huoltotöihin. Työssä on myös mahdollista, että ne vaihtelevat pikaisista korjausprojekteista pidempään kestäviin asennusprojekteihin. Toivomme, että olisit mielellään käytettävissä tehtävään jo heinäkuun aikana.

Edellytämme:

Sähkö- ja/tai automaatioasentajan peruskoulutusta, työn suorittamiseen tarvittavat ammattikortit sekä kokemusta sähkö-asennusalan työtehtävistä. Eduksi katsomme lisäksi jonkin asteisen perehtymisen kiinteistöteknisten järjestelmien korjauksiin ja/tai ylläpitoon. Osaat myös käyttää tavallisempia työtehtävissä apuna käytettäviä IT-sovelluksia, kuten MS Officea. Suomen kielen taidon lisäksi arvostamme hakijassa huolellista ja vastuullista otetta sekä hyviä työtiimissä tarvittavia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja monipuolisen tehtävänkuvan, mikä parhaimmillaan myös kehittyy osaamisesi lisääntyessä. Kasvavan, vakaavaraisen ja eteenpäin menevän organisaation tuen, jossa arvostetaan näkyvästi osaavia tekijöitä.

Työehtosopimukseen, kokemukseen ja osaamiseen kytkeytyvän palkkauksen.

Haku: 

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävään 28.07.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja työhistoriasi hakuilmoituksessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana, joten voit mainiosti jättää hakemuksesi jo nyt, niin otamme Sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen. 

Tunnemme työt ja tekijät!

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, puh. 0401646837, sähköposti vesa.suominen@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen /
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus:
Paikkojen lkm: 3
Haku päättyy: 28.7.2024
Ilmoitus jätetty: 15.7.2024
Ilmoitusnumero: 20760689