Sähköasentaja, Varsinais-Suomi, Turku

Etsimme asiakasyritykseemme SÄHKÖASENTAJAA Turun alueella sijaitseviin työkohteisiin.

Asiakasyrityksessämme yhdistyvät rautainen asiantuntemus ja kokonaisvaltaiset talotekniikkapalvelut. Yrityksen peruspilareina toimivat pitkä kokemus ja mutkaton asiakkuuksiin paneutuva palvelu. Yrityksen vahvuuksia on myös asiakaskentän laaja-alainen tunteminen. Yritys toimii tällä hetkellä aktiivisesi Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa sijaitsevien kiinteistöomistajien ja kiinteistöistä vastaavien tahojen kanssa. Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on olla energiatehokkuuteen ja sisäilmaolosuhteisiin keskittyvä valtakunnallinen asiantuntijayritys.

Tehtävästä:

Sähköasennustyöt yrityksen asiakkuustiimissä ja pääasialliset tehtävät liittyvät erilaisissa kiinteistöissä suoritettaviin vikakorjauksiin tai ennakkoon tehtäviin huoltotöihin. Työssä on myös mahdollista, että ne vaihtelevat pikaisista korjausprojekteista pidempään kestäviin asennustöihin. Toivomme, että olisit käytettävissä tehtävään viimeistään vuoden 2024 alussa.

Edellytämme hakijalta:

Sähkö- ja/tai automaatioasentajan peruskoulutusta, tarvittavat ammattikortit sekä työkokemusta sähköasennusalan työtehtävistä. Eduksi katsomme lisäksi perehtymisen kiinteistöteknisten järjestelmien korjauksiin ja ylläpitoon. Osaat käyttää tavallisempia työtehtävissä apuna käytettäviä IT-sovelluksia, kuten MS Officea. Suomen kielen taidon lisäksi arvostamme hakijassa huolellista ja vastuullista otetta omaan työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme valitulle:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja monipuolisen tehtävänkuvan, mikä parhaimmillaan myös kehittyy osaamisesi kautta. Kasvavan, vakaavaraisen ja eteenpäin menevän organisaation, jossa arvostetaan osaavia tekijöitä.

Työehtosopimukseen, kokemukseen ja osaamiseen kytkeytyvän palkan.

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävään 17.12. 2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja työhistoriasi hakuilmoituksessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana, joten voit mainiosti jättää hakemuksesi jo nyt, niin otamme Sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä.

Lisätietoja hakuun liittyen voit tiedustella ma-pe klo 816 Vesa Suomiselta p. 040 307 5011 tai vesa.suominen@henkilostoliiga.fi 

Henkilöstöliiga: 

17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. 

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon! 

 

Yhteyshenkilö: Vesa Suominen, p. 040 3075011
vesa.suominen@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Varsinais-Suomi, Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus:
Paikkojen lkm: 2
Haku päättyy: 17.12.2023
Ilmoitus jätetty: 1.12.2023
Ilmoitusnumero: 14563277