Avoin työpaikka

Raskaankaluston asentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme raskaankaluston asentajaa!

​Turku Stevedoring Oy on vuonna 1972 perustettu suomalainen perheyritys. Yritys tuottaa Turun satamassa ahtaus- ja logistiikkapalveluita. Turku Stevedoring Oy:n vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, osaava henkilökunta sekä monipuolinen kalusto. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 30 henkilöä.

Työn kuvaus:

Työskentelet yrityksen ahtaus- ja logistiikkatyökoneiden huolto- ja korjaustehtävissä toisen asentajan kanssa. Vastuullasi on talon trukkien, pyöräkuormaajien ja vetomestareiden huollot ja korjaukset. Työtehtävät ovat pääosin huolto-ohjelman mukaisesti korjaamolla tehtäviä töitä, mutta joskus tehtävät ovat äkillisiä, kentällä tehtäviä töitä. Toisinaan huolletaan ja korjataan myös asiakkaiden laitteita. Lisäksi töihin kuuluu yrityksen lisäarvopalveluihin liittyvät asennustyöt ja mahdollisesti muita logistiikkatöitä.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.30, mutta työntekijältä tulee löytyä mahdollisuus myös kaksivuorotyöhön tarvittaessa.

Työt alkavat elokuussa. Työpaikka sijaitsee Turun satamassa, loistavien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme:

Mahdollisuuden työskennellä hyvässä työporukassa. Pääset työskentelemään suomalaisessa ahtaus- ja logistiikka-alan perheyrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin ja ympärillesi mukavan ja kannustavan työyhteisön.

Odotamme:

Odotamme työhön valittavalta soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä.
Katsomme eduksi hitsauskokemuksen, sähkötöiden osaamisen ja tietojärjestelmien hallitsemisen. Työssä menestyminen edellyttää omatoimisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja aikaisempi työhistoriasi/CV:si hakuilmoituksessa olevan linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetäthän hakemuksen ensisijaisesti hakulomakkeella.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Haku toteutetaan suorarekrytointina ja työsopimus laaditaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Palkkauksessa noudatetaan ahtausalan työehtosopimusta.

Lisätiedot: Jenni Söderholm, 040 164 6837, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, puh. 040 164 6837, sähköposti jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen /
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Ahtausalan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 22.7.2024
Ilmoitus jätetty: 15.7.2024
Ilmoitusnumero: 20768543