Puualan tuotantotyöntekijä, Pirkanmaa, Akaa

Etsimme asiakkaallemme puualan tuotantotyöntekijää Akaaseen!

Työn kuvaus:

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia puualan tuotannon tehtäviä puutuotteiden parissa. Päätyönä on massiivipuun käsittely, valmistetaan aihioita puusta, jotka toimitetaan jatkokäsittelyyn. Myöskin teet esimerkiksi sirkkelöintiä, kokoonpanoa, hiomista ja lakkaamista. Lisäksi ajoittain teet myös tuotteiden pakkausta. Työajat ovat arkisin klo 7.0015.00. Kyseessä on vakituinen työ ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen päivätyön pitkän historian omaavassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään huolta. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työkaverit tukevat uuteen työhön asettumista parhaansa mukaan. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan. Henkilöstöliigan työntekijänä saat lisäksi henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Odotamme:

-aikaisempaa kokemusta massiivipuun käsittelystä

-kokemusta puusepän työtehtävistä

-kokemusta käsityökalujen käytöstä

-hyvää fyysistä kuntoa

-valmiutta uuden oppimiseen

 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä yhteystietosi parissa minuutissa järjestelmämme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on vahva ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys ja satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia, sekä toimihenkilöitä ja kaupan alan asiantuntijoita. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään.

Henkilöstöliigan kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan ja ehdot. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. Jos etsit töitä, olet löytänyt meistä oikean yhteistyökumppanin. Liity satojen tyytyväisten Henkilöstöliigalaisten joukkoon!


Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Akaa, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 8.12.2023
Ilmoitus jätetty: 28.11.2023
Ilmoitusnumero: 14516974