Putkiasentaja, Turku

Etsimme asiakasyritykseemme PUTKIASENTAJAA Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa oleviin työkohteisiin.

Asiakasyrityksessämme yhdistyvät rautainen asiantuntemus ja kokonaisvaltaiset talotekniikkapalvelut. Yrityksen peruspilareina toimivat pitkä kokemus ja mutkaton asiakkuuksiin paneutuva palvelu. Yrityksen vahvuuksia on myös asiakaskentän laaja-alainen tunteminen. Yritys toimii tällä hetkellä aktiivisesi Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa sijaitsevien kiinteistöomistajien ja kiinteistöistä vastaavien tahojen kanssa. Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on olla energiatehokkuuteen ja sisäilmaolosuhteisiin keskittyvä valtakunnallinen asiantuntijayritys.

Tehtävästä:

Tehtävänä on toimia yrityksen LV-asiakkuustiimin jäsenenä. Työ sisältää monipuolisia LVI-alan työtehtäviä, jotka ovat pääosin liike- ja toimistokohteissa sekä teollisuuskiinteistöissä tapahtuvia vikakorjaus- ja/tai ennakkoon tapahtuvia huoltotöitä. 

Edellytämme:

Työn sujuva hoitaminen edellyttää toimialaan soveltuvaa LVI-toimialan koulutusta (esim. Talotekniikan perustutkinto) ja työkokemusta kiinteistöteknisten LV-järjestelmien asennus- ja korjaustöistä sekä ajokorttia. Tehtävässä voit joutua käyttämään tavallisempia IT-sovelluksia, joten arvostamme myös näitä perusvalmiuksia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Turussa ja varsinaiset työkohteet Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Suomen kielen taidon lisäksi, omaat asiakaspalveluhenkisen otteen työssäsi. Vastuu ja huolellisuus ovat sinulle itsestään selviä asioita. Tiimityöskentelytaidot ja tarvittaessa kyky toimia itsenäisesti ovat myös avainasioita tässä tehtävässä. 

Tarjoamme:

-Mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen ammattilaisista koostuvaan ja rentoon työyhteisöön.  

-Monipuolisen tehtävänkuvan

-Kasvavan, vakaavaraisen ja eteenpäin menevän organisaation, jossa myös arvostetaan osaavia tekijöitä

-Kokemukseen ja osaamiseen kytkeytyvän palkkauksen 

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävään 10.12. 2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja työhistoriasi hakuilmoituksessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia myös jo hakuaikana, joten voit mainiosti jättää hakemuksesi vaikka heti, niin otamme sinuun viipymättä yhteyttä tarkempaa haastattelua varten.

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen aloittamisesta voi tiedustella Vesa Suomiselta p. 040 307 5011 tai vesa.suominen@henkilostoliiga.fi 

Henkilöstöliiga: 

17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. 

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon! 

Yhteyshenkilö: Vesa Suominen, puh. 040 3075011
vesa.suominen@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Joulukuun aikana, sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus:
Paikkojen lkm: 2
Haku päättyy: 10.12.2023
Ilmoitus jätetty: 1.12.2023
Ilmoitusnumero: 14563555