Avoin työpaikka

Pesulatyöntekijöitä keikkoihin

Etsimme omatoimisia keikkalaisia avustaviin pesulatyötehtäviin

Asiakkaamme on tekstiilipalvelualan yritys, jolla on todella pitkät perinteet tekstiilipalvelujen tuottamisessa, minkä ansiosta he voivat taata asiakkailleen aina ammattitaitoista, laadukasta ja tehokasta palvelua.

Työn kuvaus:

Pesulatyöntekijänä työskentelet erilaisissa tehtävissä pesulan tuotantolinjalla. Työ sisältää esimerkiksi tekstiilien lajittelua ja pakkaustehtäviä sekä muita avustavia tekstiilihuoltoalan tehtäviä. Osa työtehtävistä on fyysisempiä, osa taas enemmän sorminäppäryyttä vaativia.

Työtä on tarjolla satunnaisina keikkoina arkisin sekä aamu- että iltavuorossa. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, jonka aikataulut ovat joustavat. 

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten töihin kulkeminen ei vaadi omaa autoa.

Odotamme:

Etsimme reippaita ja omatoimisia keikkailijoita, jotka pystyvät työskentelemään joustavasti erilaisissa vuoroissa. Kaikki tehtäviin liittyvä kokemus katsotaan eduksi, mutta työ ollaan myös valmiita opettamaan alusta pitäen. Tärkeintä on reipas ja toimelias työote sekä hyvä peruskunto. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle keikkatyön monipuolisten pesulatehtävien parissa. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. 

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. 

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, p. 0207 129 607 (arkisin klo 8–16), jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sop.mukaan
Työaika: Osa-aikainen / 2-vuorotyö
Työn kesto: 3 – 6 kk
Palkkaus: Tekstiilihuoltoalan työehtosopimus
Paikkojen lkm: 2
Haku päättyy: 10.3.2024
Ilmoitus jätetty: 27.2.2024
Ilmoitusnumero: 16412096