Avoin työpaikka

Päällirakenne-asentaja

Etsimme asiakkaallemme päällirakenne-asentajaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Työn kuvaus:

Tässä työssä pääsääntöisesti teet vaihtolava-autoasennuksia ja nosturiasennuksia, myöskin erilaisia koukkulaitteita ja kiinteitä lavarakenteita. Työtä tehdään Ma – Pe päivävuorossa klo 07-15.30. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa ja koe ajan jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Odotamme:

Aikaisempaa kokemusta raskaankaluston asennuksista, halua oppia uutta ja kykyä työskennellä porukassa. C-kortti ja hitsaustaito katsotaan eduksesi. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme:

Viihtyisän työympäristön sekä vaihtuvan ja monipuolisen työnkuvan hyvässä porukassa. Palkkaus sovitaan osaamisen mukaan ja Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakumenettely:

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, puh. 040 580 2868, sähköposti niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Tampere, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 19.7.2024
Ilmoitus jätetty: 28.6.2024
Ilmoitusnumero: 20359937