Avoin työpaikka

Levyseppähitsaaja

Etsimme asiakkaallemme levyseppähitsaajaa Sastamalaan!

Työn kuvaus

Tarjolla vakituinen levyseppähitsaajan työ. Suurimmaksi osaksi hitsaillaan mustaa rautaa, mutta myös jonkin verran kirkasta. Kappaleen koot vaihtelevat suuresti, mutta keskimäärin helposti käsin liikuteltavia. Liukuva työaika 6.30-7.30 välillä aloitetaan työt ja töitä tehdään ma-pe 40h/vko. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Odotamme sinulta

Aiempaa työkokemusta levyseppähitsaajan työstä vähintään 2-vuodelta, MIG/MAG/TIG hitsaustaitoa ja piirustusten lukutaitoa. Oman auton käyttö on välttämätön työpaikan sijainnista johtuen. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme

Vakituisen työpaikan pitkään alalla toimineesta yrityksestä. Asiakkaamme tarjoaa mm. kilpailukykyisen palkkauksen, modernit työ- ja taukotilat ja aamupalapöydän. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat arkisin 9.00-15.00 Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Sastamala, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 1.3.2024
Ilmoitus jätetty: 23.2.2024
Ilmoitusnumero: 16232068