Avoin työpaikka

Levyseppähitsaaja

Etsimme asiakkaallemme levyseppähitsaajaa Sastamalaan!

Työn kuvaus

Tarkkaa ja vaativaa kokoonpanohitsausta kuvien mukaan, yksittäis kappaleita ja pieniä sarjoja, myöskin kappaleiden koot vaihtelevat muutamasta kilosta yli 400 kiloon. Materiaaleina rosteri, alumiini ja musta rauta. Hitsauksen lisäksi osaamisen mukaan tehdään myös särmäystä, laserleikkausta ja koneistuksen avustavia tehtäviä. Työtä tehdään pääasiassa ma-pe 40h/vko. Työsuhde solmitaan vakituisesta suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta levyseppähitsaajan työstä, sekä Mig ja Tig osaamista, pitää myös pystyä tekemään siistiä saumaa ja kuvanlukutaito välttämätön. Hitsaus luokat katsotaan eduksesi, mutta ei pakollisia. 

Tarjoamme

Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan ja työllistymisen suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus osaamisen mukaan noin 16e-19e/h

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat arkisin 9.00-15.00 Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Sastamala, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: 16€-19€/h
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 28.6.2024
Ilmoitus jätetty: 14.6.2024
Ilmoitusnumero: 20004695