Avoin työpaikka

Leipuri

Munkkimiehet Oy on vuonna 1983 alkunsa saanut tamperelainen leipomo, joka valmistaa herkullisia leipomotuotteita valtakunnallisesti. Yrityksellä on myös suosittuja kahviloita, joissa voi nauttia paitsi maukkaista leipomotuotteista myös välittömästä tunnelmasta. Munkkimiehillä on erinomainen maine alallaan, ja nyt yritys etsii hyväntuuliseen porukkaansa kahta ammattitaitoista leipuria.

Työn kuvaus:

Leipurina valmistat Munkkimiehet Oy:n suolaisia ja makeita pakastetuotteita, kuten munkkeja, piirakoita, donitseja ja pasteijoita, piirakoita ja sämpylöitä. Töitä tehdään arkisin klo 4:00-24:00 välisenä aikana, 37,5 h / vko. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan herkullisten leipomotuotteiden parissa. Pääset työskentelemään yrityksessä, joka toistuvasti noteerataan elintarvikealan vahvimpien yritysten joukkoon ja joka on saanut tuotteilleen ja työlleen merkkejä laadusta, kuten Avainlippu-tunnuksen. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Odotamme:

-tuoretta työkokemusta leipurin tehtävistä

-käsinleivontataitoa

-hyvää fyysistä kuntoa ja omatoimista asennetta

-suomen kielen taitoa

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, puh. 040 580 2868, sähköposti niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Tampere, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / 3-vuorotyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Elintarvikealan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 19.7.2024
Ilmoitus jätetty: 12.7.2024
Ilmoitusnumero: 20720002