Leipomotyöntekijä, Hämeenlinna

Etsimme Keikkailevaa Leipomotyöntekijää Hämeenlinnaan. 

Työnkuvaan kuuluu vaihtelevasti erilainen konditoria työ mm. kakkujen, pullien, leivoksien yms tekemistä, myöskin välillä saattaa olla vuoroja kahvilan puolella missä on asiakaspalvelua, kassan käyttöä ja muuta kahvilan työtehtäviä. Keikkoja on satunnaisesti esimerkiksi sairaslomatuurauksia, mutta nyt joulu sesongin alkaessa vuoroja tarjolla enemmän, yksi vuoro kestää aina vähintään 8h välillä pidempään. Työtä tehdään pääasiassa 0616 välillä, välillä saattaa olla vuoroja alkaen 03.30. 

Odotamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Alan koulutus katsotaan eduksesi, myöskin pitää pystyä tekemään raskasta työtä, sekä joustavuutta pystyä tekemään monipuolisia työtehtäviä. Työkielenä on suomi. 

Tarjoamme vaihtelevan keikka työn ja työn, jossa tekemistä riittää. Palkka ja työsuhteen muut ehdot määrittyvät Leipomoalan TES:n mukaan, mutta palkkaus sovittavissa. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat arkisin 9.0016.00 Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.


Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Hämeenlinna, Kanta-Häme
Työ alkaa: Heti
Työaika: Kokoaikainen / Muu osa-aikatyö
Työn kesto: 6 12 kk
Palkkaus: Leipomoalan TES/Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 8.12.2023
Ilmoitus jätetty: 1.12.2023
Ilmoitusnumero: 14562458