Avoin työpaikka

Leikkuuasemaoperaattori tai avustava työntekijä

EJT-Tekniikka Oy etsii plasma-, laserleikkaajaa tai avustavaa työntekijää metalliteollisuuteen!

Asiakkaamme EJT-Tekniikka Oy on konepaja, joka toimii laivateollisuuden metallitöiden alihankintayrityksenä. Yritys sijaitsee Ruskolla uusissa, väljissä tiloissa. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluu metalliset leikkuuosat, mankelointi, särmäys ja poraukset. Yritys tarjoaa myös leikkuuosien kokoamista hitsaamalla.

Työn kuvaus:

Haussa on joko plasma- tai laseraseman kokenut leikkuuoperaattori tai kokematon avustava tekijä, joka on valmis opettelemaan uutta. Ehdokkaan kokemustaso huomioidaan luonnollisesti palkkauksessa. Operaattorin tehtävään kuuluu leikkuuaseman operointi, kuten ohjelmien haku tietokannasta ja avustavan työntekijän tehtäviin levyjen siirto leikkuupöydälle hallinosturia käyttäen ja muuta käsin tehtävää tuotantotyötä.
Töitä tehdään polttoleikkaamossa, jossa lämpötilat vaihtelevat ja desibelit voivat nousta välillä hyvinkin korkeiksi. Työtehtävät vaativat jonkin verran fyysistä voimaa sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Työhon valittavalle annetaan työhön kattava perehdytys. 

Työtä tehdään vuoroviikoin vaihdellen keskeytyvänä 3-vuorotyönä. Viikonloput ovat vapaat. Työt alkavat mahdollisimman pian ja toiveissa on löytää pitkäaikainen työntekijä. Työpaikka sijaitsee uusissa toimitiloissa Ruskolla ja työpaikalle pääsee myös julkisia kulkuvälineitä käyttäen.

Odotamme:

Hakijoilta odotamme valmiutta työskennellä arkisin vuoroviikoin 3-vuorotyössä ja hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus tuotanto- tai teollisuustyöstä katsotaan eduksi, mutta työ ollaan valmiita myös opettamaan! Tärkeintä on reipas ja omatoiminen asenne sekä halu työskennellä metalliteollisuuden parissa. Työssä tarvitaan myös tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja!
Työssä ei välttämättä tarvita suomen kielen taitoa, mutta siinä tapauksessa englannin kielen tulee olla sujuvaa.

Tarjoamme:

– Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.
– Kattavan perehdytyksen tehtäviin ja mukavan työyhteisön. 
– Lakisääteisen työterveyshuollon yksityisellä palvelun tarjoajalla sekä myöhemmin vapaaehtoiset sairaudenhoidon palvelut. 

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Haku:  

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Täytäthän ensisijaisesti hakemuksen www.henkilostoliiga.fi.

Valitettavasti emme ehdi aina käsitellä sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja arkisin klo 9-17 Jan Lindgren p. 0207 129 602, jan.lindgren@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga: 

Yli 17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimistotyön ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. 

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Yhteyshenkilö: Jan Lindgren (arkisin klo 9-17) p.0207 129 602, jan.lindgren@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Rusko, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / 3-vuorotyö
Työn kesto: 6 – 12 kk
Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 11.3.2024
Ilmoitus jätetty: 26.2.2024
Ilmoitusnumero: 16352618