Kylmäasentaja, Turku

Etsimme asiakkallemme KYLMÄASENTAJAA Varsinais-Suomessa sijaitseviin työkohteisiin.

Asiakasyrityksessämme yhdistyvät rautainen asiantuntemus ja kokonaisvaltaiset talotekniikkapalvelut. Yrityksen peruspilareina toimivat pitkä kokemus ja mutkaton asiakkuuksiin paneutuva palvelu. Yrityksen vahvuuksia on myös asiakaskentän laaja-alainen tunteminen. Yritys toimii tällä hetkellä aktiivisesi Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa sijaitsevien kiinteistöomistajien ja kiinteistöistä vastaavien tahojen kanssa. Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on olla energiatehokkuuteen ja sisäilmaolosuhteisiin keskittyvä valtakunnallinen asiantuntijayritys.

Tehtävästä:

Tehtävänä on eri työkohteissa tapahtuvat kylmä- ja jäähdytyslaitteiden asennukset‑, huollot- ja korjaustyöt. Myös putkisto- ja sähköliitännät ovat osa vaihtelevaa työnkuvaa.

Odotamme:

Hakijalta vaaditaan työtehtävään liittyvää peruskoulutusta (esim. Talotekniikka-alan pt + kylmäasentaja tai sähkö- ja automaatioasentaja) sekä mielellään vähintään vuoden kestänyttä työkokemusta kylmäasentajan tehtävästä. Näyttöä itsenäisesti tehdystä työstä ja luontaista palveluasennetta. 

Tarjoamme:

Lähtökohdiltaan vakaan työsuhteen, rennon työporukan ja monipuolisen tehtävänkuvan. Työpaikan kasvavassa, vakaavaraisessa ja eteenpäin menevässä organisaatiossa, jossa arvostetaan osaavia tekijöitä.

Palkkaus määräytyy Talotekniikka-alan työehtosopimuksen + aikaisemman kokemuksen/osaamisen perusteella.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävään 17.12. 2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja työhistoriasi hakuilmoituksessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten voit mainiosti jättää hakemuksesi jo nyt, niin otamme Sinuun viipymättä yhteyttä.

Tiedusteluihin vastaa Vesa Suominen p. 040 307 5011 tai vesa.suominen@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga: 

17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. 

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon! 

 

Yhteyshenkilö: Vesa Suominen, puh. 040 3075011
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus:
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 17.12.2023
Ilmoitus jätetty: 4.12.2023
Ilmoitusnumero: 14606541