Avoin työpaikka

Kotisiivooja

Etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijää kotisiivoukseen

Asiakasyrityksemme on turkulainen yritys, joka on erikoistunut erilaisiin siivouspalveluihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja monipuolista osaamista joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Heille loistava asiakaspalvelu on kaiken toiminnan perustana, ja yritys pyrkiikin aina tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset siivousratkaisut.

Työn kuvaus:

Kotisiivoojan tehtävänä on siivota asiakkaan koti hänen toiveidensa mukaisesti. Tavallisten siivoustöiden lisäksi työhön saattaa kuulua esimerkiksi ikkunoiden pesua, tavaroiden raivausta ja nurmikon leikkuuta ja kevyitä pihatöitä. Työtä tehdään asiakkaiden kodeissa, joten hyvät käytöstavat ja asiakaspalvelutaidot ovat ehdottoman tärkeitä!

Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähialueilla. Töitä tehdään aina pareittain ja kohteiden välillä liikutaan yhdessä autolla.

Työhön etsitään kesätyöntekijää, joka voi aloittaa toukokuussa ja työskennellä elokuuhun asti. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ja mahdollisesti enemmänkin. 

Odotamme:

Hakijoilta odotamme iloista ja reipasta asennetta työntekoon sekä jonkin verran aiempaa siivoustyön kokemusta. Työ edellyttää hakijalta B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä kuljetaan autolla yhdessä työparin kanssa. Työ on liikkuvaa ja fyysistä, joten odotamme hyvää peruskuntoa. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, luotettavuutta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä omatoimista ja tehokasta työotetta.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ siivousalan yrityksessä. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. 

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. 

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, ark. klo 8-16 p. 0207 129 607, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sop.mukaan
Työaika: Osa-aikainen / Muu osa-aikatyö
Työn kesto: 3 – 6 kk
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 10.3.2024
Ilmoitus jätetty: 27.2.2024
Ilmoitusnumero: 16412078