Kokki talvikaudeksi Leville, Keski-Suomi, Lappi, Kittilä, Pirkanmaa

Haemme talvikaudeksi Leville kokkia osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme !

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu kokin tehtävät riistaruuan valmistamisen parissa tilausravintolassa. Menut sisältävät Lapin perinteisimmät herkut ja uudemmat sovellukset tunturi-aitan aarteista. Työ on osa-aikainen tuntien ollessa arviolta joulukuussa 80h, tammikuussa 60h, maaliskuussa 115h ja huhtikuussa 60h. Työt alkavat joulukuun alussa ja jatkuvat huhtikuulle. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kokin tehtävistä ainakin kahden vuoden ajalta.  Lisäksi tehtävässä vaaditaan paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työkielenä on suomi. Luonnollisesti hygieniapassi vaaditaan.

Tarjoamme mukavan kausityön hienoissa Lapin maisemissa. Tarvittaessa työntekijälle järjestetään edulliseen hintaan majoitus työpaikan läheltä. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.


Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
Työpaikan osoite: Keski-Suomi, Lappi, Kittilä, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Lappi, Pirkanmaa
Työ alkaa: Joulukuun alussa
Työaika: Osa-aikainen / 2‑vuorotyö
Työn kesto: 3 6 kk
Palkkaus: 1316,5€/h
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 8.12.2023
Ilmoitus jätetty: 1.12.2023
Ilmoitusnumero: 14562470