Avoin työpaikka

Kokkaustaitoinen kahvilatyöntekijä

Etsimme Munkkimiehet Oy:lle kahvilatyöntekijää sijaisuuteen Messukylän ja Ruskon kahviloihin! 

Munkkimiehet Oy on vuonna 1983 alkunsa saanut tamperelainen leipomo, joka valmistaa herkullisia leipomotuotteita valtakunnallisesti. Yrityksellä on myös suosittuja kahviloita, joissa voi nauttia paitsi maukkaista leipomotuotteista myös välittömästä tunnelmasta. Munkkimiehillä on erinomainen maine alallaan, ja nyt yritys etsii hyväntuuliseen porukkaansa kahvilatyöntekijää!

Työ sisältää lounasruuan valmistusta, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä, täytettyjen sämpylöiden valmistusta sekä kahvilan siisteydestä huolehtimista. Työvuorot ajoittuvat vaihtelevasti klo 04.30-18.00 välille ja kahvilat ovat auki ma-pe. Kokonaistyöaika on 37,5h/vko. Työsuhteen kesto on noin 2 kk. Työsopimus solmitaan määräaikaisena Henkilöstöliigan kanssa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta hygieniapassia ja kokemusta lounasruuan valmistamisesta sekä kahvilassa työskentelystä. Lisäksi toivomme, että kykenet hoitamaan työsi itsenäisesti ja pärjäät kiiretilanteissakin. Työkieli on suomi. 

Tarjoamme mukavan työn kahvila-ravintolassa, jossa työpäivät eivät takuulla käy tylsiksi. Palkkaus määrittyy MaRa TES:n mukaan. Henkilöstöliigan työntekijänä saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Rekrytointia hoitaa Henkilöstöliiga. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
Työpaikan osoite: Tampere, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 1 – 3 kk
Palkkaus: MaRa TES:n mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 1.3.2024
Ilmoitus jätetty: 23.2.2024
Ilmoitusnumero: 16232391