Keikkaileva kotisiivooja, Turku

Etsimme asiakkaallemme keikkailijoita kotisiivoukseen!

Asiakasyrityksemme on turkulainen yritys, joka on erikoistunut erilaisiin siivouspalveluihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja monipuolista osaamista joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Heille loistava asiakaspalvelu on kaiken toiminnan perustana, ja yritys pyrkiikin aina tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset siivousratkaisut.

Työn kuvaus:

Kotisiivoojan tehtävänä on siivota asiakkaan koti hänen toiveidensa mukaisesti. Tavallisten siivoustöiden lisäksi työhön saattaa kuulua esimerkiksi ikkunoiden pesua tai tavaroiden raivausta. Työtä tehdään asiakkaiden kodeissa, joten hyvät käytöstavat ja asiakaspalvelutaidot ovat ehdottoman tärkeitä!

Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähialueilla. Töitä tehdään aina pareittain ja kohteiden välillä liikutaan yhdessä autolla.

Työhön etsitään mahdollisesti pitkäaikaistakin tekijää, joka voisi aloittaa mahdollisimman pian. Töitä on tarjolla tuurausvuoroissa ja mahdollisesti myös loma-aikoina. Vuorot sopivat omatoimisten tai iltapainotteisten opintojen oheen.

Odotamme:

Hakijoilta odotamme iloista ja reipasta asennetta työntekoon sekä jonkin verran aiempaa siivoustyön kokemusta. Työ edellyttää hakijalta B‑ajokorttia, sillä kohteiden välillä kuljetaan autolla yhdessä työparin kanssa. Työ on liikkuvaa ja fyysistä, joten odotamme hyvää peruskuntoa. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, luotettavuutta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä omatoimista ja tehokasta työotetta.

Tarjoamme:

- arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alalla.

- joustavuutta oman elämäntilanteesi mukaan.

- kattavan perehdytyksen tehtäviin ja mukavan työyhteisön.

- kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisen ja koulutuksen mukaan.

- mahdollisuuden muihin työsuhde-etuihin asiakasyrityksen mukaan.

- lakisääteisen työterveyshuollon yksityisellä palvelun tarjoajalla sekä myöhemmin vapaaehtoiset sairaudenhoidon palvelut.

Henkilöstöliiga on tänäkin kesänä osa Oikotien Vastuullinen työpaikka ‑yhteisöä ja allekirjoitamme Vastuullisen työpaikan ja kesäduunin periaatteet. Sitoudumme pitämään kesätyöntekijöistämme hyvää huolta aina työnaloituksen sopimusvaiheista ja perehdytyksestä työtodistusvaiheeseen saakka. Toivomme, että työntekijät haluavat työllistyä kauttamme jatkossakin, esimerkiksi opintojen ohella, sesonkiaikoina tai tulevina kesinä.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Henkilöstöliiga:

Yli 17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimistotyön ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, ark. klo 816 p. 0207 129 607, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikainen / Muu osa-aikatyö
Työn kesto: 6 12 kk
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 10.12.2023
Ilmoitus jätetty: 27.11.2023
Ilmoitusnumero: 14501654