Avoin työpaikka

Katsastaja

Autokave on täyden palvelun monimerkkikorjaamo Lammilla. Se tarjoaa asiakkaillensa kattavan palvelun, jolloin he saavat kaikki tarvitsemansa saman katon alta! Autokave huoltaa ja katsastaa autot sekä hankkii asiakkaan tarvitsemat varaosat. Heiltä löytyy myös autopesu ja vahaus sekä laaja valikoima renkaita ja tarvikkeita. Yrityksessä on vapauden ja vastuun kulttuuri sekä erinomainen työilmapiiri.

Haemme nyt Autokavelle Katsastajaa!  

Työn kuvaus

Kevyiden ajoneuvojen määräaikaiskatsastuksia, ajanvarauskalenterin mukaan. Erikoiskatsastukset ja rekisteröinnit eivät kuulu työn kuvaan. Työt alkaisi maaliskuussa, mutta viimeistään huhtikuussa ja työaika 20-40h/vko, käytännössä huhtikuusta syyskuulle noin 30-40h/vko ja muu aika noin 20h/vko.  Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Odotamme sinulta

Kevyen kaluston määräaikaiskatsastusoikeudet. Lisäksi toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ja vastuullinen henkilö. Emme aseta tarkkaa vaatimusta kokemusvuosillesi, vaan tehtävässä menestyy niin kokenut konkari kuin uransa alkuvaiheilla oleva tekijä, sillä muokkaamme perehdytystä ja tehtävänkuvaa valittavan henkilön perusteella. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme

Autokavella saat vapauden tehdä työtä omalla tyylilläsi. Työ on mukavan monipuolista ja yritys maksaa kilpailukykyistä palkkaa, jonka lisäksi heillä on käytössä bonusjärjestelmä. Työpäiviä siivittää rento ja ammattitaitoinen porukka sekä positiivinen työilmapiiri! Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat arkisin 9.00-15.00 Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Hämeenlinna, Kanta-Häme
Työ alkaa: Maalis – huhtikuun aikana
Työaika: Osa-aikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: TES palkkaryhmä D3
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 1.3.2024
Ilmoitus jätetty: 23.2.2024
Ilmoitusnumero: 16232101