Avoin työpaikka

Kaivinkoneen perämies

Etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijää maanrakennustöihin Tampereelle! 

Työn kuvaus

Tässä työssä tehtävänä on kaivinkoneen perämiehen työt monenlaisilla ympäristörakentamisen työmailla. Käytännössä tulet työskentelemään esimerkiksi katusaneerausten, puisto-alueiden rakentamisen, rantarakentamisen ja isojen rakennustyömaiden parissa. Kohteet sijaitsevat pääosin Tampereen ja lähikuntien keskusta-alueilla. Työajat sijoittuvat arkipäiviin. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa, mutta koeajan jälkeen siirryt suoraan asiakkaamme kirjoille.

Odotamme

Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta maanrakennuksen ja perämiehen töistä ja laserin käytöstä. Lisäksi työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. 

Tarjoamme

Liikunnallisen työn maanrakennusalalla, jossa saa nauttia ulkoilmasta ja Suomen kesästä. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Tampere, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 1 – 3 kk
Palkkaus: Viher- ja ympäristörakentamisalan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 31.5.2024
Ilmoitus jätetty: 24.5.2024
Ilmoitusnumero: 19456675