Avoin työpaikka

Kahvilatyöntekijä

Etsimme reipasta kahvilatyöntekijää täysipäiväiseen työhön!

Asiakkaamme on raisiolainen huoltoasema, joka tarjoaa monipuolisia palveluita sekä autoilijoille että ruokailijoille. Huoltoaseman kahvilassa on tarjolla raikasta välipalaa ja pieniä grilliherkkuja. Kahvilan yhteydessä toimii myös pikaruokapaikka, josta saa erilaisia grilliannoksia. Samoista tiloista löytyy huoltamo- ja ravintolatoiminnan lisäksi myös pieni myymälä, autopesu ja Veikkauksen piste. Kyseinen huoltoasema on osa menestyvää suomalaista huoltoasemaketjua, joka työllistää tuhansia henkilöitä. Huoltoasemaketju panostaa erityisesti jätteistä ja tähteistä valmistettaviin uusiutuviin tuotteisiin pyrkien jatkuvasti tekemään toiminnastaan entistä vastuullisempaa. 

Työn kuvaus:

Kahvilantyöntekijä työskentelee pääasiassa huoltoaseman kahvilassa, jossa työtehtävät koostuvat asiakaspalvelusta, kassankäsittelystä, Veikkaus-pisteen hoidosta ja erilaisten pienten kahvilatuotteiden valmistamisesta. Työ saattaa sisältää myös muita yleisiä tehtäviä, kuten myymälätyöskentelyä ja yleisestä siisteydestä huolehtimista.

Työ alkaa helmi-maaliskuun aikana ja kesto on pidempiaikainen, minimissään vuoden loppuun asti ja mieluusti tästä pidemmällekin. Työvuoroja on viikossa viitenä päivänä. Ajat arkisin klo 6.00-19.30 välillä ja lauantaisin 8.30-16.30. 

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Raisiossa, joten töihin pääsee helposti myös julkista liikennettä käyttäen.

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa hygieniapassia ja mieluusti jonkin verran aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Kokemus Veikkaus-koneen käytöstä ja kahvila- tai ravintolatyöstä katsotaan myös eduksi. Työssä tarvitaan positiivista asennetta ja taitoa tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

Tarjolla on pitkäaikaisen ja monipuolisen kahvila-alan työn arvostetussa perheyrityksessä, laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, siistin ja viihtyisän työympäristön sekä mukavat työkaverit. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Tarjoamme:

Tarjolla on pidempiaikainen, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ. Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. 

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. 

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, p.0207 129 607 (arkisin klo 8-16), jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Raisio, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Kaupan TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 29.2.2024
Ilmoitus jätetty: 20.2.2024
Ilmoitusnumero: 16097978