Avoin työpaikka

Huoltoasentajia projektityöhön Uudellemaalle

Etsimme asiakkaallemme elo-syyskuuksi huoltoasentajia voimalaitosten huoltoprojekteihin Uudenmaan alueelle.

Tässä työssä 

Tehtävänä on voimalaitoksen huolto-ohjelman mukaiset työt sekä tarvittavat korjaustyöt. Käytännössä huolletaan esimerkiksi erilaisia kuljettimia ja pumppuja. Kyseessä on projektiluontoinen työ, joka kestää alustavasti elokuun ajan. Osalle tekijöistä töitä on mahdollisesti tarjolla myös syyskuun ajaksi. Työn luonteen vuoksi työpäivät ovat välillä pitkiä ja myös viikonlopputöitä voi tulla tarjolle. Työsopimus solmitaan Henkilöstöliigan kanssa. 

Odotamme

Työssä vaaditaan aiempaa työkokemusta vastaavista huoltoasentajan tehtävistä. Eristyisesti mekaniikkaan ja hydrauliikkaan liittyvä osaaminen sekä hitsausosaaminen (mig ja puikko) katsotaan eduksi. Tekijällä pitää olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi työssä vaaditaan perushyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme 

Projektiluontoisen työn Uudenmaan alueella. Asiakkaamme järjestää tarvittaessa majoituksen kohteen läheisyydestä (oma huone). Työsuhteen ehdot pohjautuvat Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. Palkkahaitari on alustavasti noin 15-18e/h, osaamisesta riippuen. Ylityöt ja mahdolliset kilometrikorvaukset maksetaan TES mukaisesti palkan yhteydessä.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Pirkanmaa
Työ alkaa: Elokuun alusta
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 1 – 3 kk
Palkkaus: 15e-18e/h sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 5
Haku päättyy: 31.5.2024
Ilmoitus jätetty: 17.5.2024
Ilmoitusnumero: 19237513