Avoin työpaikka

Elintarviketyöntekijä kolmioleipälinjastolle

Etsimme työntekijää elintarviketeollisuuden tehtäviin.

Oy Lunden Ab on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka tytäryhtiöitä ovat Oy Lunden Ab Jalostaja, Oy L Supply Ab sekä Lunden Food OÜ ja Savuhovi. Tunnettuja brändejämme ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lunden. Yhtiöt valmistavat monipuolisesti sekä tuoreita, että teollisia elintarvikkeita. Omien brändien lisäksi tuotannossamme on monia kaupan merkkejä ja lisäksi toimimme merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Oy Lunden Ab työllistää yli 200 henkeä ja liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. Oy Lunden Ab on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Elintarviketyöntekijän työtehtävät sisältävät pääasiassa elintarvikkeiden, esimerkiksi kolmioleipien ja salaattien valmistusta ja pakkausta tehdasolosuhteissa. Työtä tehdään ihmisen ja koneen sujuvana yhteistyönä tuotantolaitoksen tuorepuolella. Tarvittaessa työtä saattaa olla tarjolla myös muilla osastoilla. Tuoretuotantotilan lämpötila on n. 6 astetta, joten työpaikalle kannattaa pukeutua lämpimästi!

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Aamuvuoro on klo 6.00-14.00, ja iltavuoro klo 14.00-22.00. Työ saattaa sisältää myös ns. välivuoroja. Viikonloput ovat vapaat. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin pääsee helposti myös julkista liikennettä käyttämällä.

Työ alkaa heti ja kestää elokuun loppuun, mutta tehtävässä voi olla työntekijän tilanteen mukaan mahdollista jatkaa myös elokuun jälkeen. 

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Valitun henkilön tulee myös hankkia salmonellatodistus ennen töiden aloitusta. Aiempi työkokemus tai opinnot elintarvike- tai tuotantotyöstä on plussaa, mutta tehtävät ollaan myös valmiita opettamaan. Työssä tarvitaan näppäryyttä, tarkkuutta ja nopeutta. Arvostamme myös omatoimisuutta, positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja! Odotamme työntekijältä täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ elintarviketuotantolaitoksessa, jossa tekijät ovat aitio paikalla tekemässä kotimaista ruokaa. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta elintarvikealalta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. 

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. 

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm p.0207 129 607, (arkisin klo 8-16). jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / 2-vuorotyö
Työn kesto: 3 – 6 kk
Palkkaus: Elintarvikealojen TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 10.3.2024
Ilmoitus jätetty: 27.2.2024
Ilmoitusnumero: 16411775