Elintarviketyöntekijä esivalmistukseen, Turku

Etsimme elintarviketyöntekijää esivalmistustehtäviin!

Oy Lunden Ab on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka tytäryhtiöitä ovat Oy Lunden Ab Jalostaja, Oy L Supply Ab sekä Lunden Food OÜ ja Savuhovi. Tunnettuja brändejämme ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lunden. Yhtiöt valmistavat monipuolisesti sekä tuoreita, että teollisia elintarvikkeita. Omien brändien lisäksi tuotannossamme on monia kaupan merkkejä ja lisäksi toimimme merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Oy Lunden Ab työllistää noin 500 henkeä ja liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa. Oy Lunden Ab on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Esivalmistustehtäviin kuuluu esimerkiksi majoneesien, puurojen, keittojen ja salaattipohjien valmistusta ja sekoitusta. Massoja valmistetaan suuria määriä kerrallaan, joten työtehtävät ovat usein myös hyvin fyysisiä. Esivalmistuspuolella jokainen työntekijä työskentelee aina viikon yhden työtehtävän parissa ja vaihtaa seuraavalla viikolla toiseen tehtävään. Tuotantotilan lämpötila on n. 6 astetta, joten työpaikalle kannattaa pukeutua lämpimästi!

Töitä tehdään maanantaista perjantaisin, viikonloput ovat aina vapaat! Työtä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin, aamuvuoro on klo 614 ja iltavuoro klo 1422. 

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin pääsee helposti myös julkista liikennettä käyttämällä.

Odotamme:

Etsimme elintarvikealasta kiinnostuneita työntekijöitä, jotka haluavat tehdä fyysistä työtä hektisessä ja monipuolisessa ympäristössä. Aiempi työkokemus elintarvike- tai tuotantotyöstä katsotaan eduksi, mutta tehtävät ollaan myös valmiita opettamaan. Odotamme kuitekin jotain työkokemusta fyysisesti vaativista työtehtävistä. Työssä tarvitaan hygieniapassia ja valittujen henkilöiden tulee myös hankkia salmonellatodistus ennen töiden aloitusta.

Tarjoamme:

- arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alalla
- joustavuutta oman elämäntilanteesi mukaan
- kattavan perehdytyksen tehtäviin ja mukavan työyhteisön
- kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisen ja koulutuksen mukaan
- lakisääteisen työterveyshuollon yksityisellä palvelun tarjoajalla sekä myöhemmin vapaaehtoiset sairaudenhoidon palvelut.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Henkilöstöliiga:

Yli 17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimistotyön ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

 

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, ark. klo 816 p. 0207 129 607, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: 6 12 kk
Palkkaus: Elintarvikealojen TES
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 10.12.2023
Ilmoitus jätetty: 27.11.2023
Ilmoitusnumero: 14501598