Elintarviketeollisuuteen tekijöitä, Turku

Etsimme eri sesonkeina Jalostajalle elintarviketyöntekijöitä tuore- ja teollisen tuotannon osastoille sekä varastolle.

Oy Lunden Ab on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka tytäryhtiöitä ovat Oy Lunden Ab Jalostaja, Oy L Supply Ab sekä Lunden Food OÜ. Tunnettuja brändejämme ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lunden. Yhtiöt valmistavat monipuolisesti sekä tuoreita, että teollisia elintarvikkeita. Omien brändien lisäksi tuotannossamme on monia kaupan merkkejä ja lisäksi toimimme merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Oy Lunden Ab työllistää noin 500 henkeä ja liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa. Oy Lunden Ab on savuton työpaikka.

Työn kuvaus

Jalostajalla työajat vaihtelevat osastoittain. Pääasiassa aamuvuoro on klo 6:0015:30 välillä ja iltavuoro klo 14:0023:00 välillä. Työ saattaa sisältää myös ns. välivuoroja. Viikonloput ovat vapaat. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin pääsee helposti myös julkista liikennettä käyttämällä.

Teollinen tuotanto

Teollisen tuotannon monipuoliset työtehtävät sisältävät esimerkiksi tuotteiden ja säilykkeiden esivalmistelua, lihamyllyn käyttämistä, erilaisten massojen valmistamista, sinapin tuubitusta, majoneesin pullotusta sekä keittopatojen täyttämistä ja pakkaamon työtehtäviä. Työtä tehdään nopealla tahdilla ihmisen ja koneen sujuvana yhteistyönä tuotantolaitoksen teollisella puolella. Työtehtävät vaativat toisinaan myös fyysisyyttä. Teollisen tuotannon työvuorot ovat vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroa.

Tuoretuotanto

Tuoretuotannon työtehtävät sisältävät pääasiassa tuore elintarvikkeiden valmistusta ja pakkausta tehdasolosuhteissa. Työ saattaa sisältää myös esivalmistuspuolella työskentelyä, pitäen sisällään esimerkiksi puurojen, keittojen ja salaattipohjien valmistusta ja sekoitusta. Massoja valmistetaan suuria määriä kerrallaan, joten työtehtävät ovat usein myös fyysisiä. Työtä tehdään ihmisen ja koneen sujuvana yhteistyönä tuotantolaitoksen tuorepuolella. Työ on pääasiassa linjastotyötä, mutta työpistettä vaihdetaan useita kertoja päivässä. Tuotantotilan lämpötila on n. 6 astetta. Tuore tuotannon työvuorot ovat vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroa.

Varasto

Tuotannon varastoon kuuluu erilaisia työtehtäviä, kuten tavaran vastaanottoa, lastausta, lavansiirtelyä, keräilyä ja hyllytystä. Lämpimän varaston lisäksi Jalostajalla on pakkasvarasto, joten valitun henkilön tulee pystyä työskentelemään myös viileässä työympäristössä. Työssä käytetään vastapaino- ja keräilytrukkeja. Trukkityöskentelyn lisäksi työhön kuuluu käsin tehtäviä fyysisiä ja jonkin verran voimaa vaativia tehtäviä. Työ edellyttää hyvää fyysistä yleiskuntoa. Työ edellyttää hyvää trukinajotaitoa. Varaston työvuorot ovat pääasiallisesti aamuvuoroa.

Odotamme:

Etsimme elintarvike- ja logistiikka-alasta kiinnostuneita tekijöitä, jotka viihtyvät nopeatempoisessa ympäristössä ja pitävät itsenäisestä työstä. Työt sisältävät jonkin verran nostoja, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on etua.

Valitun henkilön tulee hankkia hygieniapassi ja salmonellatodistus ennen töiden aloitusta. Eduksi katsomme alan koulutuksen sekä aiemman työkokemuksen elintarvike- tai tuotantotyöstä sekä varastotöistä. Tarvittaessa työtehtävät myös opetetaan. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä elintarvikealan ammattilaiseksi. Tehtävämme edellyttävät täysi-ikäisyyttä.

Arvostamme omatoimisuutta, positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

- arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alalla.
- joustavuutta oman elämäntilanteesi mukaan.
- kattavan perehdytyksen tehtäviin ja mukavan työyhteisön.
- työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisen ja koulutuksen mukaan.
- lakisääteisen työterveyshuollon yksityisellä palvelun tarjoajalla sekä myöhemmin vapaaehtoiset sairaudenhoidon palvelut.

Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Täytä hakemus.  Näissä tehtävissä saat mahdollisuuden päästä osaksi kotimaista perheyritystä. Jalostajalla olet aitopaikalla valmistamassa suomalaista ruokaa.

Täytäthän ensisijaisesti hakemuksen os. www.henkilostoliiga.fi Valitettavasti sähköpostihakemuksia emme aina ehdi käsitellä.

Lisätietoja: arkisin klo 816 Jenni Söderholm p. 0207 129 607, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Yli 17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimistotyön ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.
Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Yhteyshenkilö: Jenni Söderholm, ark. klo 816 p. 0207 129 607, jenni.soderholm@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Turku, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / 2‑vuorotyö
Työn kesto: 6 12 kk
Palkkaus: Elintarvikealojen TES
Paikkojen lkm: 2
Haku päättyy:
Ilmoitus jätetty: 20.11.2023
Ilmoitusnumero: 14419054