Avoin työpaikka

CNC-koneistaja

CNC-koneistaja

Asiakkaamme toimii alihankintakoneistamona ja on tunnettu asiakaskeskeisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmistuserät voivat vaihdella vaativista yksittäiskappaleista aina tuhansien kappaleiden sarjoihin. Raaka-aineina ovat yleisimmät muovista teräkseen. Yritys on luotettava alihankkija ja kykenee erikoistapauksissakin palvelemaan asiakkaitaan korkealuokkaisesti.

Työn kuvaus

Haemme yritykselle CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan. Työsuhde on kokoaikainen. Työtehtävä on pääasiallisesti yksittäiskappaleiden valmistusta ja asetusten tekoa aina 2 akselisista 8 akselisiin keskuksiin. Työssä käytössäsi on yrityksen monipuolinen konekanta, jonka merkkeihin kuuluvat muun muassa Fanuc ja Mazak.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen ja monipuolisen työympäristön nykyaikaisten koneiden parissa. Tässä työssä sinulla on työsuhteen edetessä mahdollisuus oppia ja kehittyä. Yrityksessä panostetaan myös työssäoppimiseen ja osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme siis monipuolisen työn ammattilaisten joukossa tukea tarjoavassa työyhteisössä. Palkka on kilpailukykyinen, Teknologiateollisuuden TES-sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen.

Työsuhde solmitaan ensin Henkilöstöliigan kanssa. Koeajan (6kk) jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi.

Odotamme

  • Työhön vaadittavaa teknillistä koulutusta.
  • Muutaman vuoden kokemusta Fanuc ja Masak ohjauksen käytöstä.
  • Ohjelmointitaitoa, asetusten tekoa ja uusien ratkaisujen kehittämishalukkuutta.
  • Suomen tai englannin kielen sujuvaa käyttöä.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Laita hakemus ja cv palkkatoiveen kera mahdollisimman pian järjestelmän kautta, kuitenkin viimeistään 18.2. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valintapäätös tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta saapuneet hakemukset käsitellään. Emme käsittele sähköpostitse tai muun kanavan kautta toimitettuja työhakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Jos etsit töitä, olet löytänyt meistä oikean yhteistyökumppanin. Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

 

Yhteyshenkilö:
Työpaikan osoite: Tuusula, Uusimaa
Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: palkkatoive
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 10.3.2024
Ilmoitus jätetty: 28.2.2024
Ilmoitusnumero: 16451789