CNC-koneistaja työstökeskukselle, Tampere

Etsimme asiakkaallemme kokenutta koneistajaa työstökeskukselle vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Työn kuvaan kuuluu CNC-työstökeskuksien ajoa (Siemens ja Fanuc ‑ohjaus). Työssä tehdään pääosin pieniä sarjoja ja työstettävät kappaleet painavat yleensä satoja kiloja. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Työsuhde solmitaan vakituisena Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Sovit tähän tehtävään, jos sinulla useamman vuoden kokemus koneistajan tehtävistä työstökeskukselta. Lisäksi odotamme CAD/CAM ‑osaamista sekä Siemens/Fanuc-ohjauksen hallintaa.

  Tarjoamme vakituisen työpaikan pitkään alalla toimineesta yrityksestä. Palkkaus on osaamisen mukaan noin 1520€/h välillä. Lisäksi on mahdollisuus henkilökuntaetuihin. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja lisäksi saat oman HR-yhteyshenkilön koko työsuhteesi ajalle. 

  Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

  Henkilöstöliiga:

  Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

  Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.


  Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
  Työpaikan osoite: Tampere, Pirkanmaa
  Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  Työaika: Kokoaikainen / 2‑vuorotyö
  Työn kesto: Yli 12 kuukautta
  Palkkaus: sopimuksen mukaan
  Paikkojen lkm: 1
  Haku päättyy: 8.12.2023
  Ilmoitus jätetty: 1.12.2023
  Ilmoitusnumero: 14562490