Avoin työpaikka

Avoin hakemus

Eikö työpaikkalistauksistamme löytynyt tällä kertaa sinulle sopivaa paikkaa? 

 
Jätä meille avoin hakemus!
 
 
Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksenkohteistasi ja aiemmasta kokemuksestasi kattavasti mutta tiiviisti avoimen hakemuksen kautta. Jos et vielä ole ehtinyt kerryttää työkokemusta, kerro meille missä olet hyvä, mille alalle haluat suuntautua sekä sen, milloin olisit käytettävissä. Mikäli pystymme mätsäämään sinulle työpaikan, kutsumme sinut haastatteluun.

Hakijoilta odotamme mahdollisuutta työskennellä joustavasti asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Kaikkiin työpaikkoihin ei vaadita aiempaa työkokemusta; usein pärjää reippaalla ja toimeentarttuvalla asenteella. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tiimipelihenkisyyttä! 

Yli 17-vuotias Henkilöstöliiga on Varsinais-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimihenkilöitä ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. 

Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Jos etsit töitä, olet löytänyt meistä oikean yhteistyökumppanin. Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Henkilöstöliiga Turku Oy

Yhteyshenkilö:
Työpaikan osoite: Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: /
Työn kesto:
Palkkaus: TES
Paikkojen lkm:
Haku päättyy:
Ilmoitus jätetty: 26.2.2020
Ilmoitusnumero: 3561023