Avoin työpaikka

Avoin hakemus teollisuuden tuotantotehtäviin

Avoin hakemus teollisen tuotannon työtehtäviin

Etsitkö uusia tuulia työurallesi tai oletko kenties ottamassa ensimmäisiä askeleita kohti työelämää?
Me haemme tälläkin hetkellä erilaisilla osaamisvaatimuksilla olevia työntekijöitä asiakasyrityksiimme.

Jätä meille avoin hakemus, niin huomioimme sinut kaikissa tulevissa toimeksiannoissamme!

Kerro hakemuksessani nykyisestä osaamistasi ja itseäsi kiinnostavista työtehtävistä. Voit myös liittää hakemukseen ansioluettelosi, joka helpottaa myöhemmin tapahtuvaa haastattelua.

Henkilöstöliigan tavoitteena on tarjota työnhakijoillemme heitä kiinnostavia ja motivoivia työtilaisuuksia. Kauttamme avautuvat työpaikat voivat olla eri toimialoilta ja tällä hetkellä etsimme joukkueeseemme erityisesti eri teollisuusalojen tuotantotöistä kiinnostuneita työnhakijoita.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, niin olemme viipymättä sinuun yhteydessä.

Open Application for Industrial Production Positions

Are you looking for new opportunities in your career, or are you perhaps taking your first steps into the world of work? We are currently seeking employees with various skill sets for our client companies.

Send us an open application, and we'll make sure to consider you for all upcoming job openings!

In your application, please share your current skills and the types of job roles that interest you. You can also attach your resume, which will facilitate the interview process later on.

Here at Henkilöstöliiga, our goal is to offer job seekers opportunities that genuinely excite and motivate them. The job positions we have available may span various industries, and at the moment, we're especially interested in candidates who are enthusiastic about production work in different industrial sectors.

Interested? Great! Submit your application as soon as possible, and we will get in touch with you without delay.

17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimistotyön ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton (HELA ry) jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity nyt satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Yhteyshenkilö:
Työpaikan osoite: Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomi
Työ alkaa:
Työaika: /
Työn kesto:
Palkkaus:
Paikkojen lkm:
Haku päättyy:
Ilmoitus jätetty:
Ilmoitusnumero: 13277462