Avoin työpaikka

Avoin hakemus teollisuuden tuotantotehtäviin

Kiinnostaako Sinua teollisuudessa tapahtuva työ, etsitkö uusia tuulia nykyiselle osaamisellesi tai oletko kenties ottamassa vasta ensimmäisiä askeleita työurallasi?

Tulevina viikkoina ja kuukausina kauttamme avautuu erilaisilla osaamisvaatimuksilla ja työn kestolla olevia teollisuuden työtehtäviä, joihin mielellämme huomioimme myös Sinut.

Tehtävistä:

Mikäli työkalut pysyvät käsissäsi, olet mielestäsi nopea oppimaan uusia asioita, mahdollinen vuorotyö sopii arkeesi tai teollisuus työympäristönä on jo jollakin tavalla tuttua, jätä meille hakemuksesi. Useissa tehtävissä työyhteisön työkielenä on suomi, joten on myös toivottavaa, että pärjäät työssä tarvittaessa myös suomen kielellä.

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti nykyisestä osaamistasi, itseäsi kiinnostavista työtehtävistä ja mahdolliset aiemmat työsuhteesi. Edellä kerrotun osaamisen todentamiseksi, voit myös liittää hakemukseen ansioluettelosi, joka helpottaa myöhemmin tapahtuvaa haastatteluamme.

Tarjoamme:

Pyrimme mahdollisuuksiemme rajoissa tarjoamaan työnhakijoillemme heidän osaamistaan vastaavia teollisuuden työtilaisuuksia. Vaihtoehtoisesti tarjoamme myös hakijoitamme kiinnostavia muita työtilaisuuksia. Kauttamme avautuvat teollisuuden työpaikat voivat olla eri teollisuuden toimialoilta. Tällä hetkellä etsimme joukkueeseemme erityisesti eri metalliteollisuuden osaajia, kuten asennus- ja hitsaustaitoisia henkilöitä.

Kiinnostuitko?! Hienoa! Jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiaksemme tarkemmasta haastattelusta.

Henkilöstöliiga 

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä, työllistäen vuosittain yli 1000 avainpelaajaa työelämän pelikentille! Henkilöstöalan yritysten liiton (HELA) jäsenyrityksenä Henkilöstöliigassa noudatetaan aina alan työehtosopimusta sekä pelataan rehdisti työelämän sääntöjen mukaan.

Tarjoamme työpaikkoja mm. teollisuus-, logistiikka- ja kiinteistöaloilla sekä erilaisiin palvelu- myynti- ja toimistotöihin. Työntekijöiltämme saamme kiitosta tasa-arvoisesta ja ystävällisestä kohtelusta sekä aktiivisesta uusien työmahdollisuuksien tarjoamisesta.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

 

Yhteyshenkilö: Vesa Suominen
p. 040 3075011
vesa.suominen@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Satakunta, Satakunta
Työ alkaa:
Työaika: Kokoaikainen /
Työn kesto:
Palkkaus:
Paikkojen lkm:
Haku päättyy: 31.8.2024
Ilmoitus jätetty: 14.2.2024
Ilmoitusnumero: 15838255