Avoin työpaikka

Aarporaaja

Haemme asiakkaallemme aarporaajaa Ylöjärvelle! 

Työssä käytetään Heidenhain-ohjattua aarporaa. Työssä valmistetaan sekä yksittäiskappaleita että isompia sarjoja ja työtä tehdään päivävuorossa. Toivomme hakijalta valmiutta myös vuorotyöhön. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa, mutta koeajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme kirjoille.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta aarporauksesta tai koneistuksesta. Työhön saa perehdytyksen, mutta ihan alusta asti ei voida kouluttaa. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja ma-pe välille sijoittuvan päivätyön. Palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

 

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Ylöjärvi, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 1.3.2024
Ilmoitus jätetty: 23.2.2024
Ilmoitusnumero: 16232230