Aarporaaja, Pirkanmaa, Ylöjärvi

Haemme asiakkaallemme aarporaajaa Ylöjärvelle! 

Työssä käytetään Heidenhain-ohjattua aarporaa. Työssä valmistetaan sekä yksittäiskappaleita että isompia sarjoja ja työtä tehdään päivävuorossa. Toivomme hakijalta valmiutta myös vuorotyöhön. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa, mutta koeajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme kirjoille.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta aarporauksesta tai koneistuksesta. Työhön saa perehdytyksen, mutta ihan alusta asti ei voida kouluttaa. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja ma-pe välille sijoittuvan päivätyön. Palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on vahva ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys ja satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia, sekä toimihenkilöitä ja kaupan alan asiantuntijoita. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään.

Henkilöstöliigan kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan ja ehdot. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. Jos etsit töitä, olet löytänyt meistä oikean yhteistyökumppanin. Liity satojen tyytyväisten Henkilöstöliigalaisten joukkoon!


Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Ylöjärvi, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 8.12.2023
Ilmoitus jätetty: 24.11.2023
Ilmoitusnumero: 14482270