Aarporaaja, Pirkanmaa, Pirkkala

Haemme asiakkaallemme osaavaa aarporaajaa Pirkkalaan! 

Työssä käytetään Heidenhain- ja Fanuc ‑ohjattuja aarporia/työstökeskuksia. Työssä tehdään sekä yksittäiskappaleita että isompia sarjoja. Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja töitä on tarjolla 40h/vko. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa, mutta koeajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme kirjoille.

Odotamme hakijalta vahvaa osaamista työkokemusta aarporauksesta, sillä asiakkaallamme ei ole mahdollisuutta perehdyttää tekijää työhön alusta alkaen. Käytännössä tehtävä sopii siis ammattilaiselle. Lisäksi vaatimuksena on suomen kielen taito.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja ma-pe välille sijoittuvan päivätyön. Palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.


Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi. 
Työpaikan osoite: Pirkanmaa, Pirkkala, Pirkanmaa
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen / Kokopäivätyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 8.12.2023
Ilmoitus jätetty: 24.11.2023
Ilmoitusnumero: 14482261