”Välivuotta pitävälle Henkilöstö­liigan työt olivat kuin lotto­voitto.”

Risto Kivimäki

Tämä reipas nuori mies on jo kokenut Henkilöstöliigan työntekijä. Viimeisin työ asiakasyrityksessämme DHL:ssä päättyi juuri Risto Kivimäeltä ja syksyllä hän starttaa tradenomi -opiskelut Turun AMK:ssa.

Yhteistyötä Henkilöstöliigan kanssa Risto kuvailee erittäin toimivaksi – hän kertoo saaneensa apua heti tarvittaessa ja kuviot olivat selkeät jo yhteistyön alusta lähtien. Risto päätyi aikoinaan henkilöstövuokrausfirmaamme töihin, koska määräaikaiset työt eivät sitoneet pitemmäksi aikaa ja välivuotta pitävälle se oli kuin lottovoitto.

Tulevan lukukauden Risto sanoo keskittyvänsä opiskeluihinsa, mutta toivoo työllistyvänsä Henkilöstöliigan kautta mahdollisesti taas ensi kesänä.

Kokenut vuokratyöntekijämme Jade Näsi on ehtinyt työskennellä jo vuodesta 2013 mm. ME Group:ssa, Sauvon Säilykkeessä ja DHL:ssä.

Ahkera työtekijämme mainitsee pitävänsä erityisesti nopeatempoisesta työstä, missä aika kuluu siivillä. Erityisesti varastotyöt ovat olleet hänen mielestään mielekkäitä.

Jaden mukaan kokemukset Henkilöstöliigan kanssa ovat olleet pelkästään positiivisia. Hän päätyi henkilöstövuokraukseen meille, koska homma ns. toimi ja Henkilöstöliiga oli se henkilöstöpalveluyritys, joka otti yhteyttä häneen heti ja tarjosi työtä.

Tulevaisuudessa Jaden unelmana on valmistua arkkitehdiksi ja saada oma studio. Toivottavasti Henkilöstöliiga voi olla tukemassa tätä unelmaa myös jatkossa.

”Henkilöstö­liigalta otettiin yhteyttä heti.”

Jade Näsi

”Henkilöstö­­liiga on antanut loistavan mahdolli­suuden toteut­taa omia unelmia työ­­asioissa.”

Reima Nummelin

51 -vuotias Reima Nummelin on päässyt Henkilöstöliigan tarjoamien töiden kautta matkustelemaan pitkin poikin maapalloa ja kaukaisin työpaikka taitaa olla Bahamalla. Myös Australia on koluttu läpi, mutta nyt työ on vienyt miehen Englantiin.

Itseään Reima pitää tunnollisena ja osaavana työntekijänä. Vaatimattomasti samaan hengenvetoon mies toteaa: ”Kaikkea ei voi osata, mutta paljon voi oppia”. Henkilöstöliigassa voimme iloita yhteistyöstä hänen kanssaan ja tästä kertoo paljon myös Reiman maininta:

”Henkilöstöliiga on antanut loistavan mahdollisuuden toteuttaa omia unelmia työasioissa ja hoitanut asiat niin, että on voinut vain keskittyä itse työn tekemiseen eikä ole tarvinnut murehtia muita siihen liittyviä muodollisuuksia. Täysi kymppi siitä! Ammattitaitoista väkeä jokainen…”

Reima luettelee tärkeimmiksi asioikseen elämässään tulla onnelliseksi ja jakaa onni läheisten ja ystävien kesken. Eiköhän tämän pysty allekirjoittamaan melkein jokainen meistä.

Armeijan jälkeen paluu työelämään tai opiskelun pariin voi olla haasteita täynnä, mutta näin ei ole Miko Männistön kohdalla. Mies kävi ilmoittamassa Henkilöstöliigalle ottavansa taas töitä vastaan, kunhan vuoden vaihteessa pääsee pois armeijan harmaista. Keskustelimme alustavasti hänen kanssaan mahdollisista työpaikoista, onhan Miko ollut aikaisemminkin Henkilöstöliigalla hommissa. Kiitos Mikon oma-aloitteisuuden, meidän duunista on puolet jo tehty!

”Armeijan harmaista suoraan Henkilöstö­liigalle töihin.”

Miko Männistö