Etsitkö työtä – katso avoimet työpaikat listaltamme! Työkokemus tai oikea koulutus antaa aina lisämahdollisuuksia työnhaussa, mutta usein voi pelkkä oikea asenne ja hyvä tyyppi saada töitä heti! Asiakasyrityksillämme on jatkuva tarve hyville työntekijöille ja olemme iloisia saadessamme välittää osaavia tekijöitä juuri oikeisiin työpaikkoihin.

Meillä on paljon pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, jotka erityisesti täällä Turun talousalueella etsivät tekijöitä mm. elintarvikealan, siivousalan, sähköalan, teollisuuden, logistiikka-alan tai rakennusalan tuotanto- tai varastotehtäviin. Henkilöstövuokraus mahdollistaa monen alan lyhyet sekä myös pitempiaikaiset työtehtävät ja tarjoaa kokopäiväisiä, että opiskelijoille sopivia osa-aikaisia töitä.

Käymme päivittäin läpi paljon työhakemuksia ja kiitos aktiivisten asiakasyritysten, meillä on koko ajan paikkoja avoinna. Pystymme näin tarjoamaan yhä useammalle työtä etsivälle aikaa haastatteluun. Tavoitteenamme on palvella hakijoita mahdollisimman hyvin ja kattavasti sekä löytää töitä monelle hakijalle Turun alueella ja lähikunnissa.

Katso vapaat työpaikkamme eri aloilta tai lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen vielä tänään!