Jalostajan Turun tehtailla valmistetaan ja pakataan suomalaisten tuntemia elintarvikkeita kahdessa vuorossa ympäri vuoden. Työssä korostuvat ryhmäkokoonpanojen yhteistyöhenki, nopeus ja tarkkuus. Tarvitsemmekin reipasasenteisia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä tuotantolinjoillemme.

Olemme kääntyneet Henkilöstöliigan puoleen, kun tarvitsemme vuokratyövoimaa yllättäviä tilanteita paikkaamaan tai kesäsesongin työntekijävajetta täydentämään. Työllistämme kesäsesonkina parhaimmillaan kymmeniä vuokratyöläisiä. Olemme löytäneet Henkilöstöliigasta kumppanin näitä, välillä kiireellisiäkin, tilanteita hoitamaan. Tuloksellinen yhteistyömme on jatkunut jo usean vuoden ajan – voimme aina turvautua Henkilöstöliigaan lisätyövoiman rekrytoinnin asioissa.

Mika Koskela
Oy Lunden Ab Jalostaja
Tuotanto- ja kehityspäällikkö

Olemme hyödyntäneet Henkilöstöliigan vuokratyövoimaa jo lähes 10 vuoden ajan. Tarvitsemme usein lisävoimaa matkatöihin ulkomaille laivojen sekä voimalaitosten huoltotöihin. Näissä töissä vaaditaan osaamista, paineensieto- ja yhteistyökykyä. Henkilöstöliigalta saamme väkeä, joiden kanssa homma onnistuu.

Tärkein hyöty meille Henkilöstöliigan käytöstä on resurssien tehokkaampi jakaminen. Vuokratyövoimalla pystymme mukavasti tasapainottamaan kiirevaihteluita. Järjestely toimii puolin ja toisin. Siitä kertoo sekin, että tarjoamamme matkatyöt kiinnostavat. Samat osaavat kaverit ovat käytettävissä heitä tarvitessamme. Henkilöstöliigalta saamme juuri oikeanlaista vuokratyövoimaa. Heidän kokenut rekrytointitiiminsä todellakin osaa asiansa.

Mika Lappalainen
Palidoro Oy
Projektipäällikkö

palidoro-mika-lappalainen-h300

Martinexin toiminnalle ovat tyypillisiä rajut kausivaihtelut. Kevät, kesä ja tietysti joulua edeltävä aika ovat meille kiireisiä. Toimintamme on myös aika työvaltaista, joten työvoiman tarpeessa on suuria vaihteluita. Ilman vuokratyövoimaa emme yksinkertaisesti selviäisi. Onneksi löysimme jo vuosia sitten erinomaisen kumppanin.

Aloitimme yhteistyön Henkilöstöliigan kanssa noin 10 vuotta sitten. Yhteistyö on sujunut ja luottamus on vahva. On hienoa, että Henkilöstöliiga kuuntelee toiveitamme ja tekee perusteelliset esikartoitukset. Saamme heiltä juuri oikeanlaisia osaajia: varastopakkaajia, kerääjiä, myyntisihteereitä… Ilmeisesti olemme olleet myös hyvä työnantaja, sillä moni tulee meille yhä uudelleen ja siirtyypä joku aina silloin tällöin meidän palvelukseemmekin.

Riia Sandström
Martinex Oy
Toimitusjohtaja

Martinex Riia Sandström

Martinexin toiminnalle ovat tyypillisiä rajut kausivaihtelut. Kevät, kesä ja tietysti joulua edeltävä aika ovat meille kiireisiä. Toimintamme on myös aika työvaltaista, joten työvoiman tarpeessa on suuria vaihteluita. Ilman vuokra työvoimaa emme yksinkertaisesti selviäisi. Onneksi löysimme jo vuosia sitten erinomaisen kumppanin.

Aloitimme yhteistyön Henkilöstöliigan kanssa noin 10 vuotta sitten. Yhteistyö on sujunut ja luottamus on vahva. On hienoa, että Henkilöstöliiga kuuntelee toivei tamme ja tekee perusteelliset esikartoitukset. Saamme heiltä juuri oikeanlaisia osaajia: varastopakkaajia, kerääjiä, myyntisihteereitä… Ilmeisesti olemme olleet myös hyvä työnantaja, sillä moni tulee meille yhä uudelleen ja siirtyypä joku aina silloin tällöin meidän palvelukseemmekin.

Riia Sandström
Martinex Oy
Toimitusjohtaja

Martinex Riia Sandström

On helppo ymmärtää, miksi vuokratyövoima on Sauvon Säilykkeelle elinehto. Sato on säilöttävä silloin, kun se valmistuu. Työmäärä vaihtelee valtavasti jopa päivittäin.

Henkilöstöliigasta saamme apua heti. Joskus soitamme vasta torstaina ja kerromme, että maanantaiksi tarvitaan reilusti lisävoimaa. Aina on saatu!

Henkilöstöliiga toimittaa meille osaavaa väkeä. Hygieniapassin tietenkin vaadimme, mutta muuten riittää reipas asenne. Homma on pääsääntöisesti vihannessadon esikäsittelyä ja jalostusta tuotannossa: lajittelua, pilkkomista, pakkaamista, etiketöintiä, trukkihommia yms.
Olemme käyttäneet Henkilöstöliigaa jo kymmenisen vuotta. Se on sopivan kokoinen yrittäjävetoinen ­firma. Parasta siinä on joustavuus. Saamme oikean määrän osaajia oikeaan aikaan.

Sauvon Säilyke Oy
Tom Saurén
toimitusjohtaja

Sauvon Säilyke Tom Sauren

Liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon ja kokeile meitä! Henkilöstöpalveluyrityksissä on eroja. Meistä paras henkilöstöpalvelu perustuu aina henkilökohtaiseen palveluun ja vahvaan toimialaosaamiseen. Teemme huolellista taustatyötä löytääksemme juuri teille sopivimmat työntekijät ja siksi kannattaa pyytää apua juuri meiltä. Et tule pettymään!

Soita Matti Mastokangas 0207 129 601 tai lähetä tarjouspyyntö tästä