Henkilöstöliigalle voi antaa toimeksiannon myös vakituisen henkilöstön rekrytoinnista. Laajasta henkilörekisteristämme löytyy useita eri alojen ammattilaisia, joiden joukosta löydämme nopeasti sopivimmat työhaastatteluja varten.

Haastattelemme ja kartoitamme henkilörekisteriämme varten jatkuvasti motivoituneita työntekijöitä. Siksi tunnemme hyvin heidän asenteensa ja vahvuutensa. Useat työntekijöistämme ovat vuokratyön ohella valmiita myös vakituiseen työsuhteeseen, joten kauttamme on helppo rekrytoida uutta henkilökuntaa.

Jos toimeksiantaja haluaa testata työntekijää ennen työsuhteen aloittamista, voimme aluksi vuokrata työntekijän määräajaksi. Tällöin työntekijä on ensin määritellyn ajan työsuhteessa Henkilöstöliigaan, jonka jälkeen työntekijä siirtyy vakituiseksi asiakasyrityksen palvelukseen.

Voimme suorittaa myös avoimen rekrytoinnin. Tällöin määritellään yhdessä toimeksiantajan kanssa haettavan henkilön toimenkuva ja vaatimukset, jonka jälkeen hoidamme rekrytointiprosessin. Vastaamme koko valintaprosessista alusta loppuun asti, joten toimeksiantaja voi keskittyä ydinosaamiseensa. Prosessin lopussa esittelemme toimeksiantajalle tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat.